meghan markle
Getty Images

Meghan Markle elárulta, hogyan marad boldog a legnehezebb szituációkban is

Meghan Markle egy ízig-vérig Los Angeles-i nő, így nem meglepő, hogy itt-ott ráragadt néhány hollywood spirituális gyakorlat.


Sőt, az egyik ilyen módszerről hosszasan írt egykori blogján, a The Tig-en, és még a belső békéjét is ennek a technikának tulajdonította. Egy 2015-ös bejegyzésben, amelyet a The Independent hozott újra felszínre, a mostani sussexi hercegné elmesélte első találkozását Light Watkins védikus meditációs edzővel.

Egy hűvös este volt Santa Monicában, és egy barátom bemutatott egy Light (fény) nevű férfinak. Igen, a neve Fény. Végül is ez Los Angeles. De el kell mondanom nektek... volt valami – nem viccelek –, ami megvilágította az energiáját. Egyike azoknak az embereknek, akiknek olyan csendes magabiztosságuk, könnyedségük, modoruk van, amitől megnyugszol, miközben teljesen könnyednek érzed magad

– írta Meghan.

Meghant annyira lenyűgözte Light energiája, hogy úgy döntött, részt vesz az egyik tanfolyamán. Hamarosan ő maga is elkezdte gyakorolni a védikus meditációt, és a hatás – elmondása szerint – látványos volt.

(Bár ez a technika feltehetőleg rengeteg pénzbe kerül, és aki igazán rászorulna a „megvilágosodásra" nem engedheti meg magát.)

A múlt héten volt egyéves a meditációval való kapcsolatom, amit eleinte végtelenül ijesztőnek találtam (a gondolatok, a figyelemelterelés, az unalom), de hamarosan olyan csenddé vált minden, ami megrengette a világomat. Nem tudom megmondani, hogy miért és hogyan, de annyit elárulok, hogy sokkal boldogabb vagyok. És ehhez a meditációnak sok köze van hozzá

– írta.

Meghan néhány hónappal azelőtt, hogy hivatalosan is csatlakozott a királyi családhoz, befejezte a The Tig-et, de az évek során sok pletyka keringett arról, hogy újraindíthatja az oldalt. Új tartalomnak azonban azóta sincs nyoma.

A figyelmetekbe ajánljuk