Meghan Markle mosolyog.
Getty Images

Még Erzsébet királynőnek is fontos Meghan Markle szülinapja – ez az oka

Meghan Markle az egyik legtöbbet emlegetett nő a világon, és az erőteljes divatbefolyásától kezdve a hollywoodi színésznőből hercegnővé válásáig mindig a címlapokra kerül.


Nem meglepő módon az elmúlt néhány évben különösen a sussexi házaspár királyi családból való kilépésével, és az azt követő Amerikába költözéssel kapcsolatban került a hírekbe. A Sussexek ellentmondásos interjúját követően pedig a királyi család többi tagjával való kapcsolatuk az, amiről a világ a legtöbbet beszél, és a pletykák összezördülésekről és viszályokról szólnak.

Különösen Meghan Markle és a királynő kapcsolata kerül a címlapokra, mivel őfelsége állítólag azóta küszködik a hercegnővel, mióta csatlakozott a családhoz.

Attól kezdve, hogy meghívta őt, hogy a karácsonyt Sandringhamben töltse, mielőtt hivatalosan is királyi családtag lett volna, egészen odáig, hogy Meghan elkísérhette őt a személyes vonatával Cheshire-be, úgy tűnik, a királynőnek van egy gyenge pontja a sussexi hercegné iránt.

Ez a héten különösen érvényesülhetett, mivel a hercegné a 41. születésnapját ünnepelte – ez a nap pedig különös jelentőséggel bír a királynő számára.

Meghan Markle születésnapja azért különleges az uralkodó számára, mert egybeesik a néhai anyakirálynő születésnapjával – tehát ez egy fontos dátum őfelsége számára.

A rajongók biztosak abban, hogy az uralkodó felvette a kapcsolatot Sussexékkel, hogy átadja születésnapi jókívánságokat Meghannak.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk