Meghan Markle.
Getty Images

Meghan Markle még csak most kezdte legújabb projektjét, máris a toplisták élén van

Meghan Markle vadiúj podcastje, az Archetypes lekörözte az eddig egyeduralkodónak számító Joe Rogan műsorát a Spotify amerikai podcast-listáján.


Meghan Markle új podcastje elképesztő érdeklődést váltott ki, ami egyrészről a hercegnének, másrészről pedig az első vendégének, a világklasszis teniszezőnőnőnek, Serena Williamsnek köszönhető.

Ennek eredményeként, alig két nappal azután, hogy a teniszbajnoknővel közös epizód megjelent, az Archetypes a Spotify listájának első helyét foglalta el, és ezáltal ez lett hosszú idő óta az első podcast, amely megelőzte Joe Rogan ellentmondásos műsorát.

Meghan debütáló podcastje, az #Archetypes megtette azt, amit sokan megpróbáltak (és nem sikerült) – elrabolta a The Joe Rogan Experience első helyét a @Spotify amerikai podcast-listáján. A műsor Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Királyságban is #1

– írta Omid Scobie királyi szakértő a Twitteren.

Joe Rogan néhány hónappal ezelőtt hatalmas vihart kavart, amikor azzal vádolták, hogy félretájékoztatást terjesztett a COVID-vakcinákról. Akkoriban számos közszereplő és magánszemély lobbizott a Spotify-nál, hogy távolítsák el Rogan műsorát a platformról, de a Variety szerint úgy döntöttek, hogy inkább egy úgynevezett biztonsági tanácsadó testületet alakítanak.

Joe Rogan kritikusai között volt Joni Mitchell, Neil Young, Brené Brown és James Blunt is, de Meghan Markle-nek és Harry hercegnek sem tetszettek túlságosan Rogan állításai.

Ebben a kontextusban különösen kielégítő érzés lehet Markle számára, hogy elragadta az első helyet Rogantől.

A figyelmetekbe ajánljuk