meghan markle
Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Államokba való költözésük óta megállás nélkül címlapok közkedvelt szereplői, ezen a héten pedig még Meghan elindította új podcastját, az ARCHETYPES-t. Mégis az egyik legfrisebb interjúja kavart nagy port.


Meghan lesz az őszi címlapsztárja a The Cut magazinnak, a hercegné interjúja pedig vírusszerűen terjed.

A beszélgetés során mesélt új podcast-projektjéről, és utalt arra is, hogy lehet lesz újra saját Instagramja. A legtöbb hírt azonban a hajtásról és a megbocsátásról szóló szavai adták.

Érdekes, soha nem kellett aláírnom semmit, ami korlátozna abban, hogy beszéljek. Beszélhetek az tapasztalataimról, és dönthetek úgy is, hogy nem. A megbocsátás nagyon fontos. Sokkal több energiát igényel, ha nem bocsátunk meg. De a megbocsátáshoz is sok erőfeszítés kell. Én tényleg aktívan igyekeztem, különösen annak tudatában, hogy bármit mondhatok.

Később az interjúban a hercegné a közelgő Netflix-filmjükről is beszélt. És bár túl sokat nem árult el, Meghan elmagyarázta, hogy a film az életének arra az időszakára fog koncentrálni, amit nem tudott megosztani és amit az emberek nem láthattak: a Harryvel való szerelmére.A figyelmetekbe ajánljuk