Meghan Markle.
Getty Images

Meghan Markle szerint ezért nehéz megbocsátani a királyi családnak

Sussex hercegnéje a megbocsátás fontosságáról beszélt egy amerikai magazinnak adott terjedelmes interjúban.


A 41 éves Meghan a The Cut című lapnak azt mondta, „sok erőfeszítésbe kerül megbocsátani", amikor a királyi családdal és a saját rokonaival való kapcsolatáról kérdezték.

Sussex hercegéje ezután beszélt az édesapjával, illetve a walesi herceggel való kapcsolatáról is.

Alison P Davis újságíró kérdésére a Mail on Sunday elleni magánéleti ügyének hatásáról Meghan ezt mondta:

Harry azt mondta nekem: „Elvesztettem az apámat ebben a folyamatban”.

A hercegné szóvivője később azt mondta a BBC Newsnak, hogy Meghan a saját apjára utalt, akitől elhidegült, és azt mondta, reméli, hogy férjével nem történik ugyanez.

Egy Károly herceghez közeli forrás a PA hírügynökségnek azt mondta, elszomorítaná, ha Harry úgy érezné, hogy kapcsolatuk elveszett, és hozzátette, hogy a walesi herceg mindkét fiát szereti.

Davis, aki korábban olyan hírességekkel készített interjút, mint Jada Pinkett Smith és Lena Dunham, megkérdezte Meghant, hogy szerinte van-e helye a megbocsátásnak közte és királyi apósa, valamint saját családja között.

A hercegné így válaszolt:

Szerintem a megbocsátás nagyon fontos. Sokkal több energiát igényel, ha nem bocsátunk meg. De a megbocsátáshoz is sok erőfeszítés kell. Én tényleg aktívan igyekeztem, főleg annak tudatában, hogy bármit mondhatok.

A 6450 szavas interjúban Meghan továbbá:

  • beszélt arról, hogy attól fél, hogy az Egyesült Királyságban való tartózkodás túlzott médiafigyelemnek teszi ki fiát, a 3 éves Archie-t;
  • kritizálta, hogy nem tudta ellenőrizni a családi fotók közzétételét, amikor ő volt a rangidős királyi család tagja;
  • azt mondta, hogy úgy érzi, hogy pusztán azzal, hogy léteznek, felborítják a hierarchia dinamikáját az Egyesült Királyságban;
  • elárulta, hogy fontolgatja az Instagramra való visszatérést.

Harry herceg emellett azt mondta Davisnek, hogy nem hiszi, hogy a királyi család egyes tagjai olyan szorosan együtt tudnának élni és dolgozni, mint ő és a felesége.

A cikk leírta, hogy Sussexék egy közös otthoni irodában, egyetlen íróasztalnál ülve vezetik Archewell nevű cégüket.


Forrás: BBC


A figyelmetekbe ajánljuk