meghan markle mosolyog

Több világsztár szerint Meghan csak egy manipulatív nő, aki tönkrevágta a királyi családot

Sharon Osbourne, Louis Walsh és Fern Britton, a Celebrity Big Brother című műsor versenyzői manipulatívnak bélyegezték Meghan Markle-t.


A trió az ITV – és hazánkban is jól ismert – Big Brother valóságshowjának versenyzői voltak, a szerdai epizódban pedig a hírességek a királyi család tagjairól beszélgettek. Ekkor természetesen szóba került Meghan és Harry is, akikről markáns véleményt fogalmaztak meg – írja a Mirror.

Ez is érdekelhet: Meghan viccelődni próbált Katalinnal, de nagyon rosszul sült el a poén

A téma Katalin hercegné műtétje kapcsán jött fel, valamint méltatták, hogy milyen kedves és gyönyörű nő, akin hatalmas teher lehet, hogy most Diána egykori címét viseli, sőt még a jegygyűrűjük is ugyanaz. A beszélgetés pedig hamar átterelődött Meghanre, amikor Ozzy Osbourne felesége, Sharon Osbourne közbevágott:

El tudod képzelni, hogy mit szóltak volna az emberek, ha az Meghané lett volna?

Majd erre Louis Walsh – akit az angol X-faktor egyik bírájaként ismerhetünk – rávágta:

Ó, Istenem. Nem, nem, nem, nem! Szereti valaki ezt a lányt? Kedveli őt bárki is? Harryn kívül? Tetszik még valakinek?

A népszerű angol műsorvezető, Fern Britton azonban diplomatikusan nyilatkozott:

Ő titokzatos. Szeretném elhinni, amit látok, azt a csinos arcot, és hogy anya, és hogy szereti a férjét, de talán, úgy érzem, mindezek mögött megbújik a manipuláció.

Walsh és Osbourne pedig egyetértett, mondván a kilépésük a királyi a családból csak egy hiszti, és hogy Meghan állandóan megjátsza magát, de azt is rosszul csinálja. Majd Britton hozzátette:

Én csak azt akarom, hogy Harry és a gyerekek boldogok legyenek. Azt akarom, hogy hazajöjjön, béküljön ki Vilmossal, térjen vissza a csapatba, és tegye azt, amiben jó.

A figyelmetekbe ajánljuk