Harry herceg és Meghan Markle a Ms. Foundation for Women gálán
Fotó: Kevin Mazur/Getty Images Ms. Foundation for Women

Harry és Meghan kis híján katasztrofális autóbalesetet szenvedett

Harry herceg és Meghan Markle szóvivője közleményt adott ki, mely szerint egy New York-i rendezvényen való részvétel után a paparazzók „könyörtelenül üldözték" a párt.


Sussex hercege és hercegnéje a Ms. Foundation Women of Vision Awards díjátadón volt, ahol Meghant díjazták filantróp munkájáért, és csatlakozott hozzájuk a hercegné édesanyja, Doria Ragland is.

A pár képviselője közleményben tudatta, hogy Harry és Meghan „majdnem katasztrofális autós üldözésbe" keveredett, amely több mint két órán át tartott, és ez idő alatt több „majdnem ütközés" is történt.

Ez is érdekelhet: Valójában ez történt Harry és Meghan első randiján

A közleményben ez áll:

Tegnap este Sussex hercege és hercegnéje, valamint Ragland asszony egy majdnem katasztrofális autós üldözésbe keveredett egy rendkívül agresszív paparazzókból álló gyűrű miatt.

Ez a könyörtelen, több mint két órán át tartó üldözés többször is majdnem ütközést eredményezett, amelyben más, az úton közlekedő autósok, gyalogosok és két NYPD rendőr is érintett volt.

Ha tovább olvasnál: Megváltozott Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata?

Meghan \u00e9s Harry a paparazz\u00f3k el\u0151l menek\u00fclnek

Fotó: MEGA/GC Images

Bár közszereplőnek lenni a nyilvánosság érdeklődésével jár, ez nem mehet senki biztonságának a rovására

− mondta a szóvivő.

Ezeknek a képeknek a megszerzése, terjesztése egy rendkívül tolakodó gyakorlatra bátorít, amely minden érintettre nézve veszélyes.

Ez volt a pár első közös nyilvános szereplése Károly király megkoronázása óta. Harry jelen volt a koronázási ceremónián is, míg Meghan az Egyesült Államokban maradt két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel.

Sussex hercege és hercegnéje már megosztotta a sajtó behatolásával kapcsolatos tapasztalatait, a Netflix dokumentumfilmjükben részletezték, milyen gyakran sértik meg a magánéletüket.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk