Meghan és Harry a 2022-es Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope gálán

​Valójában ez történt Harry és Meghan első randiján

Mindannyian azt feltételezzük, hogy a hírességekkel való randizás biztos hibátlan és zökkenőmentes − de Meghan Markle most elárulta, hogy az első randevúja Harry herceggel minden volt, csak nem az.


A hercegné, aki lemaradhat Károly király jövő évi koronázásáról, elárulta a pár titkait a Netflix várva várt dokumentumfilmjében, amely most került fel a streaming platformra. Ha még nem nézted végig, akkor nem láttad Meghan és Harry édes beszélgetését az első randevújukról, ami egyáltalán nem úgy történt, mint ahogy elképzeljük, hogy egy herceg találkozik egy amerikai színésznővel.

Ez is érdekelhet: Soha nem látott fotón romantikázik Harry herceg és Meghan hercegné

A pár az első a mostanra híressé vált, a találóan „első randi" elnevezésű epizódban megosztja, hogyan találkoztak − egy hatalmas „csavarral", mivel Meghan éppen egy „szingli lányok nyarát" töltötte, amikor Európát járta. Arról, hogy mikor kapcsolódtak össze először, Meghan így mesél:

Elszánt voltam, hogy szingliként egy jó kis csajos nyarat csináljak. Volt karrierem, kész volt az életem, és aztán felbukkant Harry. Épp a feedemet görgetem, amikor megláttam egy barátom videóját kettejükről a Snapchaten.

Ez a barát volt az, aki összekötötte őket az Instagramon, ahol Meghan megnézte Harry feedjét:

Végiggörgettem, és olyan gyönyörű fotók voltak ott, főleg természeti felvételek arról az időszakról, amit Afrikában töltött.

Ha tovább olvasnál: Harry herceget többen is figyelmeztették, hogy ne vegye el Meghan Markle-t

Meghan \u00e9s Harry a 2022-es Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope g\u00e1l\u00e1n

Fotó: Mike Coppola/Getty Images

A találkozásukig azonban még eltelt egy kis idő, egy ideig csak üzengettek, mígnem Harrynek volt bátorsága elküldeni az üzenetet:

Szóval mit csinálsz holnap este?

A pár úgy tervezte, hogy este 6-kor a londoni Soho House-ban találkoznak egy italra, de mivel Harry késett, Meghan úgy gondolta, hogy biztos felültette őt, majd arra jutott, hogy nem fog várni rá.

Szerencsére Harry csak dugóba került, és elmondása szerint „vörös és izzadt" állapotban érkezett meg: nem a legjobb megjelenés egy első randira. A pár megivott pár pohárkával, mielőtt Meghan elindult volna, de nem kellett sokáig várnia a következő randevúra, ami néhány nappal később be is következett.

Ezúttal azonban Meghan volt az, aki későn jelent meg a vacsorán:

Éppen Wimbledonból jöttem haza, és haza akartam menni, lezuhanyozni, átöltözni, hogy jobban nézzek ki.

Amikor Meghan elmondta Harrynek, hogy mennyit fog késni, ő kedvesen azt válaszolta:

Olyan sokáig maradhatsz, ameddig csak akarsz, én nem mozdulok. Látni akarlak még egyszer.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk