Jelenet a The Instigators című filmből
Fotó: Apple TV+

Megérkezett az első előzetes Matt Damon és Casey Affleck új thrilleréhez

Az Apple Original Films a napokban bemutatta az első előzetest a The Instigators című thrilleréhez. Az eddig látottak alapján elég akciódúsnak ígérkező film a legújabb projekt, amelyben Casey Affleck (Csillagok között, A régi város) és Matt Damon (Csillagok között, Mentőexpedíció) közösen vesz részt Christopher Nolan Oscar-díjas Oppenheimere után.


A Doug Liman (A holnap határa, Országúti diszkó) rendezésében, Chuck MacLean és Casey Affleck forgatókönyve alapján készült film Rory (Damon) és Cobby (Affleck) történetét követi. A két férfi – egy kétségbeesett apa és egy volt fegyenc – kelletlenül bár, de összefog, hogy elrabolják egy korrupt politikus illegálisan szerzett vagyonát.

Amikor azonban a rablás balul sül el, teljes káosz alakul ki, és nemcsak a rendőrség, hanem egy bosszúszomjas bűnbanda főnökei is üldözni kezdik őket. Végül sikerül meggyőzniük Rory terapeutáját (Hong Chau), hogy csatlakozzon a városon átívelő menekülésükhöz, ahol félre kell tenniük nézeteltéréseiket, és együtt kell dolgozniuk, hogy elkerüljék a börtönt – vagy a halált.

Az egyelőre magyar cím nélküli The Instigators augusztus 2-án debütál az amerikai mozikban, mielőtt augusztus 9-én világszerte megjelenne az Apple TV+-on.

Az Artist Equity, a Studio 8 és a The Walsh Company által készített filmben Damon produceri feladatokat is vállal Casey testvérével, Ben Affleckkel (Az utolsó párbaj, Az Igazság Ligája) együtt.

A The Instigators igazi sztárparádénak ígérkezik: Affleck és Damon mellett többek között Michael Stuhlbarg, Paul Walter Hauser, Ving Rhames, Alfred Molina, Toby Jones, Jack Harlow és Ron Perlman is a szereplőgárda tagja.


A figyelmetekbe ajánljuk