Jamie Foxx ismét Electro lesz az új Pókemberben

Valami, amit nem láttunk jönni.



A Hollywood Reporter értesülései szerint a Sony jelenleg is tárgyal Jamie Foxxszal, azzal kapcsolatban, hogy a színész ismét Electro karakterébe bújjon a Marvel Stúdióval közösen gyártott harmadik Pókember-filmjükben. Foxx még 2014-ben, a rajongók számára nem túl szép emlékű A csodálatos Pókember 2-ben játszotta el a főgonoszt, melyben még Andrew Garfield volt a címszereplő. Akkoriban közröhej tárgya volt a filmbeli Electro, így elsőre furcsának tűnhet, hogy mit keres a Tom Holland-féle adaptációk világban az Oscar-díjas színész, illetve az is furcsa, hogy miért kapcsolják össze a két franchise-t.

Ugyanakkor vannak árulkodó jelek. Egyrészt már bejelentették, hogy J.K. Simmons a Tobey Maguire-féle Pókember-trilógia után az új filmben újra eljátssza J. Jonah Jamesont. Továbbá a Pókember: Irány a Pókverzum! animációs film már sikeresen bemutatta a nézőknek a képregényekben létező párhuzamos univerzumok koncepcióját. A következő Doctor Strange alcímében pedig szerepel is a multiverzum szó. Skarlát boszorkánynak fontos szerepe lesz benne és a WandaVision látszólag szintén egy párhuzamos valóságban játszódik.

Ha ezt így mind összerakjuk, arra juthatunk, hogy az egyelőre még cím nélküli folytatásban összecsúsznak a különböző univerzumok, így számíthatunk még a különböző Pókember-szériák karaktereinek felbukkanására. Ezek alapján talán még az sem lenne meglepő, ha a filmvásznon egyszer csak meglátnánk Tobey Maguire-t vagy Andrew Garfieldot.

A figyelmetekbe ajánljuk