Loewe.

A Harry Potter 88 éves sztárja lett a legendás divatház arca

A Harry Potter-filmek McGalagony professzora, Maggie Smith 88 évesen sem lassít, most például egy neves divatház arca lett.


A Loewe nevű divatház úgy döntött, hogy a népszerű fiatal művészek mellett egy tapasztalt színésznőt is felkér a legújabb kampányába, a 88 éves Maggie Smithnél pedig nem is találhattak volna alkalmasabb személyt erre a feladatra – írja a CNN.

Ez is érdekelhet: Dumbledore-ként imádtuk, de több volt annál – 5 film Sir Michael Gambontól

Nem meglepő módon a rajongók odavannak a fotókért, de például a világhírű színész, Sebastian Croft is hozzászólt a projekthez, aki nemes egyszerűséggel tökéletesnek nevezte a fotókat.

A kampányban azonban nemcsak Smith, hanem más hírességek is szerepelnek, ilyen például Dakota Fanning, Greta Lee, Mike Faist, Josh O'Connor, Taeyong, Rachel Jones és Fei Fei Sun is.

Fontos megjegyezni, hogy nem Maggie Smith az első idősebb hölgy, aki részt vesz egy ilyen jellegű kampányban: márciusban a 106 éves Apo Whang-Od tetoválóművész lett a Vogue Philippines címlapsztárja, 2020-ban pedig az akkor 85 éves Judi Dench Oscar-díjas színésznő a brit Vogue főoldalán tűnt fel.

A figyelmetekbe ajánljuk