Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe eljátszaná újra Harry Pottert? Elárulta!

Hamarosan filmadaptáció készülhet a Harry Potter Broadway-musicalből, ennek kapcsán megkérdezték a színészt, hogy benne lenne-e.


Daniel Radcliffe, akinek főszereplése a Harry Potter-filmsorozatban egy generációt ragadott magával, egy friss interjúban elmondta, hogy jelenleg ugyan nem érdekli, hogy részt vegyen a Harry Potter és az elátkozott gyermek című Broadway-darab lehetséges filmadaptációjában. Ugyanakkor az elől nem zárkózik el, hogy a későbbiekben újra a karakter bőrébe bújjon.

Soha nem fogom azt mondani, hogy soha. A Star Wars-os srácoknak volt vagy 30-40 évük, mielőtt visszamentek volna. Nekem csak 10 évem van egyelőre ebből. Szóval ez nem olyasmi, amit most szeretnék igazán csinálni.

Kezdek eljutni egy olyan pontra, amikor úgy érzem, hogy rendben kijutottam a Potterből, és nagyon boldog vagyok azzal, ahol most vagyok, és ha visszamennék, az hatalmas változás lenne az életemben éppen.

Az ikonikus Harry Potter-szerepbe való visszatérés kérdését az a Harry Potter és a varázslók köve rendezőjének, Chris Columbusnak egy korábbi megjegyzése táplálta, miszerint érdekelné a Broadway-darab filmadaptációjának elkészítése.
Columbusnak és a rajongóknak a jelek szerint még várniuk kell.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk