Harry Potter.
Warner Bros. Pictures

Ők lehetnek az új Harry Potter-sorozat főszereplői!

Az HBO (mostani nevén Max) nemrégiben jelentette be, hogy J.K. Rowling klasszikus művéből, a Harry Potterből a nagy sikerű filmsorozat után televíziós szériát is készítenek, ennek apropóján pedig a főszereplők kilétéről is elkezdtek pletykálni.


12 év telt el azóta, hogy a Daniel Radcliffe által fémjelzett produkció a végéhez ért, a film rajongói pedig a mai napig élnek-halnak Harry Potter varázsvilágáért.

Az elmúlt évtizedben emellett bemutatták a Legendás állatok és megfigyelésük című előzményfilmeket, amelyek Harryék története előtt évtizedekkel játszódtak.

Ez is érdekelhet: Felesleges pénzkidobás – gondolta a Harry Potter-filmekről a mozi egyik sztárja

Ettől függetlenül évek óta pletykáltak már egy Harry Potter-rebootról, mind ez idáig azonban ezt a hírt senki nem erősítette meg. A Max viszont pár hónapja zöld utat adott a projektnek.

A bejelentés után természetesen azonnal elindultak a találgatások, hogy kik játszhatják el a főszerepeket a The Scotsman pedig felsorolt pár nevet, akikről gyanúsan sokat pletykáltak az elmúlt hetekben.

A lap szerint Bronte Carmichael játszaná Hermione Grangert, a címszereplő bőrébe Toby Woolf bújna bele, míg Ron Weasley-t Joshua Pickering alakíthatja.

A különböző információk szerint az idősebb szerepekre az HBO igazi világsztárokat tervez szerződtetni, ugyanis Hellen Mirren (Minerva McGalagony), Adam Driver (Perszelusz Piton) és Blair Underwood (Albus Dumbledore) is feltűnhet a produkcióban, míg az eredeti filmekben Draco Malfoyt játszó Tom Felton a karaktere apja, Lucius Malfoy szerepében mutathatja meg magát.

De mikor jelenik meg a Harry Potter-széria? Hivatalos bejelentés egyelőre nincs a premier dátumáról, azonban belsős információk szerint a sorozat 2025 végén vagy 2026 elején debütálhat.

A figyelmetekbe ajánljuk