Jason Momoa.

Beköszöntött az év utolsó hónapja, a filmdömping azonban most sem áll, ennek okán az alábbi cikkben 5 olyan produkciót sorolunk fel, amelyet idén decemberben mutatnak be a magyar mozikban.


Wonka (premier: 2024. december 14.)

A Timothée Chalamet által fémjelzett mozi a Charlie és a csokigyárból ismert Willy Wonka fiatalkorát mutatja be, amely során az ambiciózus fiú bejárja az egész világot, és finomabbnál finomabb édességek receptjét gyűjti be.

Hazatérve azonban rádöbben, hogy egy csokoládégyár, a tulajdonosai pedig a legdurvább cselekedetektől sem riadnak vissza, hogy megakadályozzák Wonka gyerekkori álmait.

Ehhez azonban az ifjú édességrajongónak is lesz egy-két szava.

Aquaman és az elveszett királyság (premier: 2023. december. 21.)

Jason Momoa visszatér Aquaman szerepébe. Az óceánok mélyén ismét kezdetét veszik a harcok, ugyanis a Black Manta meg akarja szerezni a vízalatti világ uralmát, és bosszút esküdött az apja halála miatt.

Aquaman egyszer már ugyan legyőzte az esküdt ellenségét, Manta azonban megkaparintotta a fekete szigony nevű fegyvert, amelynek segítségével erősebb lett, mint valaha.

A főhősnek emiatt pedig szövetkeznie kell egy régi ellenfelével, akit egy pillanatra sem szabad szem elől tévesztenie.

Ez is érdekelhet: A legendás direktor elárulta, ő rendezi-e az új James Bond-filmet

Hátralévő életem első napja (premier: 2023. december. 21.)

Ez a Paolo Genovese által rendezett olasz film egy izgalmas és elgondolkodtató történetet mesél el.

Négy egymástól különálló, öngyilkossági gondolatokkal küszködő ember a véletlen folytán egy autóban találja magát egy rejtélyes férfival, aki egy hetet ad nekik arra, hogy rájöjjenek milyen hely lenne a világ nélkülük, és megtalálják az örömet az életükben.

A filmben több remek olasz színész is feltűnik, ilyen például Toni Servillo, Valerio Mastandrea, Margherita Buy, Sara Serraiocco, Gabriele Cristini is.

Ferrari (premier: 2023. december 28.)

Ugyan a Ferrari név egyet jelent a csillogással és a luxussal, a gyár tulajdonosa, Enzo (Adam Driver) az ’50-es évek végén komoly problémákkal küszködött.

A férfi gyára a csőd szélén mozog, emellett a márka másik tulajdonosával, a feleségével is megromlott a házassága, ami a fiúk elvesztése miatt csak tovább fokozódott.

Egy 1000 kilométeres olaszországi verseny azonban fordulatot hozhat a férfi életében.

Van valami a pajtában (premier: 2023. december 28.)

Ha az év utolsó napjaiban egy norvég horror-vígjátékra vágynál, akkor a Van valami a pajtában című filmet neked találták ki!

A történet szerint egy Bill nevű férfi a norvég hegyek közé költözik egy óriási telekre, egy idő után azonban kiderül, hogy az otthonukban egy koboldszerű lény is lakik.

A furcsa szomszéd egy ideig minden probléma nélkül eléldegélt a család mellett, amikor azonban Billék karácsony napján megszegik a kobold szabályait, a feje tetejére áll minden.

Forrás: ITT


A figyelmetekbe ajánljuk