James Bond.
Getty Images

A legendás direktor elárulta, ő rendezi-e az új James Bond-filmet

Az elmúlt időszakban többször is felmerült a pletyka, hogy a Batman-filmek legendás direktora fogja rendezni az új James Bond-mozit, a filmes pedig nemrég meg is szólalt a témával kapcsolatban.


A legutóbbi James Bond-mozival lezárult egy korszak, ugyanis az elmúlt több mint másfél évtizedben Daniel Craig játszotta el 007-es szerepét, de a színész a Nincs idő meghalni című filmmel hivatalosan is elköszönt a szereptől.

A legújabb James Bond-produkció tehát egy vadiúj főszereplővel, és vadiúj rendezővel fog gazdagodni, sokan pedig úgy gondolták, hogy a legendás Christopher Nolan lesz a befutó – írja a Deadline.

Ez is érdekelhet: Sean Connery csak ezzel a két feltétellel vállalta el James Bond szerepét

Nolant az Associated Pressnek adott interjújában meg is kérdezték erről a témakörről, a rendező pedig egyértelmű választ adott.

Nem. Sajnos nincs igazság ezekben a pletykákban, de nagyon örülök, hogy a sztrájk véget ért, és mindannyian visszatérhetünk a munkához

– mondta Nolan.

A Craig-korszak filmjeit Martin Campbell, Marc Forster, Sam Mendes és Cary Joji Fukunaga rendezte. A következő direktorra azonban vár egy különösen nagy feladat: meg kell találnia az új James Bondot, aki potenciálisan a következő évtizedben megformálhatja a 007-est.

A figyelmetekbe ajánljuk