Jason Momoa.

Úgy tűnik, Jason Momoa nem mostanában hagyja el a DC-univerzumot

Jason Momoa nemrégiben tett közzé egy videót, amiben arról értesítette a nagyérdeműt, hogy a Warner Bros.-szal közösen egy óriási projektre készül.


Momoa a szóban forgó videóban „nagyszerű híreket" ígér a jövőjével kapcsolatban a DC-univerzumban:

Ez egy rejtély, bébi. Nagyon jó híreket kaptam. Nagyszerű híreket a Warner Bros-tól. Bárcsak elmondhatnám.

Ez is érdekelhet: 5 novemberben érkező Netflix-film, amit semmiképp sem szabad kihagynod!

A fentebb említettek okán nem túlzás azt feltételezni, hogy a színész és a stúdió között egyhamar nem fog megszűnni a partnerségi kapcsolat, ami azonban rendkívül érdekes projekteket vetít előre.

Már most beindultak a találgatások, hogy a színésznek egy új Aquaman-mozi miatt ilyen jó-e a kedve, vagy esetleg egy másik, az előbbinél jóval rejtélyesebb projekt lapul-e a háttérben.

Iparági források szerint nem valószínű, hogy Momoa ismét az óceán legbefolyásosabb szuperhősének bőrébe bújna bele, azonban a színésszel kapcsolatban egyre többet emlegetik James Gunn új projektjét, a Lobót.

Érdemes pár szót ejteni a karakterről: Lobo egy Czarnia nevű bolygóról származó idegen, aki csillagközi zsoldosként és fejvadászként dolgozik. Az eddig legfőképp DC-képregényekben felbukkanó hófehér zsoldos csupán egyszer tűnt fel a filmvásznon a Krypton című sorozat második évadában. Magyarul, a karakter még egyáltalán nincs elhasználva, ami kifejezetten nagy előny a készítők számára.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk