Az Enola Holmes 2 plakátja.
Netflix

5 novemberben érkező Netflix-film, amit semmiképp sem szabad kihagynod!

A Netflixre leginkább menő sorozatgyártóként szoktunk hivatkozni, ám fontos megjegyezni, hogy a cég több nagysikerű filmet is bemutatott az elmúlt években, a jövő hónapban pedig kifejezetten érdekes produkciók kerülnek be a streaming óriás repertoárjába. Az alábbi cikkben öt olyan novemberben érkező Netflixes filmet mutatunk be, amit semmiképp sem szabad kihagynod!

Enola Holmes 2

Millie Bobby Brown és Henry Cavill visszatérnek, hiszen Enola Holmesnak újabb rejtélyes ügyet kell megoldania.

A Netflix így írt a közelgő moziról:

Enola Holmes most már a bátyjához hasonlóan profi nyomozóként dolgozik, és első hivatalos ügye kapcsán egy eltűnt lányt kell felkutatnia, miközben egy veszélyes összeesküvés olyan rejtélyt gyújt, amelynek felgöngyölítéséhez a barátok – és maga Sherlock – segítségére is szüksége van.

Megjelenés: November 4.

Karácsonyi románc

A streaming-platform egyik nagy 2022-es karácsonyi újdonsága Lindsay Lohan főszereplésével érkezik a Netflixre. Lohan egy frissen eljegyzett örökösnőt alakít, aki egy baleset következtében egy síparadicsomban rekedt.

A Karácsonyi románc az egyik a Netflixre érkező két exkluzív Lindsay Lohan-projekt közül. A másik produkció az előzetes tervek szerint az Irish Wish címet viseli, és 2023-ban kerül bemutatásra.

Megjelenés: November 10.

The Wonder

Florence Pugh, Tom Burke és Kíla Lord Cassidy főszereplésével készült drámát Sebastián Lelio rendezte.

Az 1800-as évek Írországában játszódó filmben egy ápolónő történetét követhetjük végig, akit behívnak a kórházba, hogy megvizsgáljon egy csodatévő lányt, aki már rég nem evett semmit, de még mindig él és virul.

Fontos megjegyezni, hogy a film Emma Donoghue elismert regénye alapján készült.

Megjelenés: November 16.

Álomország (2022)

Jason Momoa egy újabb Netflix-filmben tér vissza, de ezúttal egy cilindert is a fejére húz, hogy sikerre vigye ezt az izgalmas fantasy-sztorit.

A Netflix szerint erre számíthatunk a mozitól:

Egy fiatal lány felfedez egy titkos térképet Slumberland álomvilágához, és egy különc törvényen kívüli segítségével átutazik az álmokon és elmenekül a rémálmok elől, abban reménykedve, hogy újra láthatja néhai apját.

Megjelenés: November 18.

The Swimmers (2022)

A Netflix számos 2023-as Oscar-reménysége közül kétségtelenül kiemelkedik a The Swimmers (Az úszók), amely két nővér inspiráló igaz történetén alapul, akik a háború elől menekülve versenyeztek az olimpiai játékokon.

A film Sally El Hosaini rendezésében készül, és korlátozottan a mozikban is bemutatásra kerül.

Megjelenés: November 23.

A figyelmetekbe ajánljuk