katalin hercegné és lajos herceg

Meglepő, de tényleg ez a zenekar Lajos herceg kedvence

Vilmos herceg nemrégiben egy érdekes információt osztott meg legkisebb fiáról, Lajos hercegről.


Lajos herceg egy igazi sztárnak számít, hiszen a kisfiú rendszeresen megörvendezteti a rajongókat a kedves grimaszolásaival. Most azonban nem a vicces húzásai, hanem a kedvenc zenekara miatt került be a hírekbe – írja a Marie Claire.

Apja, Vilmos herceg ugyanis nemrégiben Szingapúrban járt a harmadik Earthshot-díjátadón, ahol öt projekt egyenként 1 millió fontot kapott az éghajlatváltozást kezelő innovációik fejlesztésére.

Ez is érdekelhet: Ez a kép tökéletesen mutatja, milyen jól bánik Sarolta Lajos herceggel

A gála egyik főfellépője a világhírű amerikai OneRepublic nevű zenekar volt, akiket a legtöbben a Counting Stars és az Apologize című dalaik miatt ismerhetnek.

A trónörökös a gála után a színfalak mögött köszöntötte a banda tagjait, és a beszélgetés során egy érdekes információt is elárult.

Nem tudom eléggé megköszönni nektek. Csodálatosak voltatok. Micsoda módja volt a show kezdetének. Hihetetlen volt. Lajos, a legkisebb fiam, imádja a dalaitokat

– mondta a zenészeknek Vilmos az Express szerint.

A trónörökös ezután azt is elárulta, hogy a legnagyobb gyereke, György zenei ízlése sem semmi, ugyanis a 10 éves fiú oda meg vissza van az AC/DC-ért.


A figyelmetekbe ajánljuk