sarolta hercegnő

Ez a kép tökéletesen mutatja, milyen jól bánik Sarolta Lajos herceggel

A rajongók eddig is odavoltak Saroltáért, a májusi koronázási képek láttán pedig még inkább imádni fogják a hercegnőt.


Sarolta és a rajongók „viszonya” mindig is kiváló volt: a hercegnő rendszeresen lelkesen üdvözli a tisztelőit, az emberek pedig szabályosan odavannak érte emiatt.

Vilmos és Katalin lányáról az elmúlt napokban ismét sokat beszéltek, ugyanis a rajongók több olyan képről is cikkeztek, amely Károly májusi koronázásán készült – írja a Mirror.

Ez is érdekelhet: Sarolta hercegnő ezt a pozíciót örököli a királyi családban

Az egyik ilyen felvételen látható, hogy Sarolta kedves módon odafigyelt a kistestvérére, Lajos hercegre, és megfogta a kezét, nehogy a grimaszairól híres kisfiú elkóricáljon.

A hercegnő a 2200 fős szertartás során szinte végig odafigyelt a kis Lajosra, aki többször is viccelődött a nővérével a koronázás során.

Míg a két testvér egymással volt elfoglalva, bátyjuknak, Györgynek komoly feladatai voltak, ugyanis ő volt az egyik díszpolgár Károly mellett.

Külön érdesség, hogy a hercegnek sikerült meggyőznie a nagyapját arról, hogy szakítson egy több évszázados hagyománnyal.

Egy forrás szerint György nem akart harisnyát viselni, mivel attól tartott, hogy az iskolában csúfolni fogják. Ennek okán a király beleegyezett unokája kívánságába, és engedélyezte, hogy a segítői nadrágot viseljenek.

A figyelmetekbe ajánljuk