Katalin hercegné és Lajos herceg
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Nem fogod elhinni, mik voltak Lajos herceg első szavai

Lajos herceg imádnivalóan pimasz személyisége az elmúlt években teljesen meghódította a királyi rajongók szívét.


Tavaly nyáron a néhai királynő platina jubileumán nyerte el a közönség tetszését, ahol a Buckingham-palota erkélyén néhány vicces arckifejezésének köszönhetően a család „kiemelkedő sztárjának" nevezték. A Mallon megrendezett platina ünnepségen is látták őt énekelni és izgatottan ugrándozni, miközben édesanyja, Katalin walesi hercegné megpróbálta megnyugtatni a jókedvű kis királyfit.

Ez is érdekelhet: Különleges feladatot kap Lajos herceg és Sarolta a koronázáson

A közelmúltban Lajos első szavai keltették fel a rajongók érdeklődését, mivel újra előbukkant egy történet a korai szókimondásáról.

Az egykori Great British Bake Off zsűritagja, Mary Berry Katalinnal és Vilmossal töltött egy kis időt, amikor a kis Lajos alig több mint másfél éves volt. Katalin arról beszélt, hogyan tanult meg beszélni az otthon lévő könyvek segítségével, és elárulta, hogy Lajos első szavai nem a szokásos „mama" vagy „dada" szavak voltak.

Ha tovább olvasnál: Így nyugtatta meg Lajos herceg Katalint a királynő halála után

Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Lajos herceg

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Valójában a fejlődésének e mérföldkövét egy egészen más alaknak – magának a süteményes Marynek − szentelte.

Magyarázatként Katalin elmondta Mary Berrynek:

Lajos egyik első szava a Mary volt, mert pont az ő magasságában van az összes szakácskönyvem a konyhában. A gyerekeket pedig nagyon lenyűgözték az arcok, amelyek mindenhol ott vannak a főzőkönyveidben. Lajos egyszer csak azt mondta: »Ez Mary Berry«. Szóval biztosan felismerne, ha meglátná.

Katalin köztudottan szeret sütni három gyermekével, és az évek során a hercegné állítólag számos születésnapi tortájukat maga készítette el − késő éjszakáig fennmaradt, hogy biztosítsa, hogy a kedvenc édességeiket megsüsse.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk