Imádni való! Így becézi Katalin a kis Lajos herceget

Imádni való! Így becézi Katalin a kis Lajos herceget

Újabb meghitt pillanatok a királyi család életéből.


A walesi család kétségtelenül a legtöbbet emlegetett család a világon, és szinte minden nap a címlapokra kerülnek. Ez a hétvége sem volt kivétel, amikor a nemzet III. Károly király koronázását ünnepelte. A Westminster Apátságban tartott történelmi szertartástól kezdve a koronázási koncerten át az önkéntes munkát ünneplő Bank Holiday Monday-ig ők voltak a középpontban.

Olvasd el ezt is! Megható fotókat tettek közzé az ötéves Lajos hercegről – a királynőről is megemlékeztek

A család egyik legnépszerűbb és legcukibb tagja kétségtelenül a kis Lajos herceg – kezdve vicces grimaszain át édes mosolyáig. Illete az ötéves kisfiú élete első királyi megbízatását is teljesítette a banki ünnepnapon, és csatlakozott családja többi tagjához a cserkészekkel együtt a The Big Help Out elnevezésű rendezvényre.

Az eseményről készült fotók vírusszerűen terjedtek, amelyeken Lajos a kertben, egy traktoron ül édesapjával, és a falra helyezte a kézlenyomatát. Ám azok a pillanatok, amelyekről a világ a legtöbbet beszélt, a herceg és az édesanyja közötti édes interakciók voltak.

Miközben Lajos herceg egy talicskát tolt, Katalin odaszólt neki:

Szép volt! Szép munka, Lou bogár!

Ez is érdekelhet: Szakértő véleményezte Katalin hercegné gyermeknevelési szokásait

Később pedig, amikor György, Sarolta és Lajos egy tábortűz körüli mályvacukor sütögetéssel kedveskedtek, a hercegné ismét ezt a becenevet használta:

Dobd a tűzbe, bogárka!

A mini herceg pedig minden bizonnyal nagyon boldognak tűnt a mályvacukorsütésnél.


A figyelmetekbe ajánljuk