Katalin és Lajos.

Megható fotókat tettek közzé az ötéves Lajos hercegről – a királynőről is megemlékeztek

A Buckingham-palota két új képet tett közzé Lajosról ötödik születésnapja alkalmából.


Az ötödik életévét tegnap (április 23.) betöltő Lajost a hónap elején fotózták le a már-már szokásossá vált éves portrékhoz Windsorban, miközben édesanyjával, Katalin hercegnővel töltötte az idejét. Van azonban egy nagy különbség az eddigiekhez képest: az elmúlt években Katalin készítette ezeket a képeket, de idén Millie Pilkingtont kérték fel a feladatra, mivel a királyi anyuka is szerepelt az egyik fotón.

Ez is érdekelhet: Húsvét a királyi családnál – Lajos herceg grimaszai ismét ellopták a showt

A felvételeken a herceg egy kék pulóvert visel, piros és bézs színű argyle díszítéssel, amelyet egy kék kockás galléros ing és egy kék rövidnadrággal egészítettek ki. Katalinon egy fehér-fekete csíkos pulóvert láthatunk.

Érdemes pár szót ejteni a tavalyi fotóról is, hiszen Lajost a negyedik születésnapi portréja kedvéért édesanyja fotózta le, miközben a tengerparton játszott. A képet látván sokan megjegyezték, hogy a kisgyerek nagyon hasonlít az édesapjára, Vilmos hercegre.

Lajos portréja mellett azonban egy másik fontos képet is megosztottak a napokban, ugyanis tegnapelőtt a királyi család egy meghitt családi portréval emlékezett meg arról, hogy a néhai Erzsébet királynő a hétvégén lett volna 97 éves.

A Katalin által készített fotó tavaly nyáron készült a Balmoral kastélyban, a néhai uralkodót néhány unokája és dédunokája, köztük Lajos és testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő veszi körül.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk