katalin hercegné

Műtétje óta először jelentkezett be Katalin hercegné, az anyáknak üzent

A királyi család reméli, hogy a napokban közzétett fénykép, amelyen Katalin hercegné látható a gyerekeivel, véget vet az egészségi állapotát január óta övező heves találgatásoknak.


A walesi család anyák napja alkalmából posztolt egy fotót, amelyen Katalin boldognak és kipihentnek tűnik, ami jó hír különösen azoknak, akik aggódtak a hercegné egészségügyi állapotáért – számolt be róla a Mirror.

A januári hasi műtétje óta Katalin először jelentkezett be, hogy köszönetet mondjon a civil emberek támogatásáért, valamint azoknak, akik segítettek neki, miközben otthon lábadozott.

Ez is érdekelhet: Katalin éveken át rettegett az egyik legfontosabb feladatától

Az aranyos felvételt egyébként Vilmos herceg készítette múlt héten Windsorban, és remélhetőleg végre véget vet a hercegné egészségi állapotával és távollétével kapcsolatos eszement összeesküvés-elméleteknek, amelyeket az online fanatikusok gyártottak, és amelyeket a Kensington-palota „a közösségi média őrületének" nevezett.

Nagy öröm látni a walesi hercegnét gyönyörű gyermekeivel, hogy egy ilyen különleges napot ünnepeljenek. Ragyogóan néz ki, és nagyon sok ember megkönnyebbült, hogy láthatja őt. Világszerte milliók kívántak neki mielőbbi felépülést a műtétje után, és mindannyian alig várjuk, hogy újra láthassuk őt a munkában, amikor készen áll

– nyilatkozta Ingrid Seward királyi író.

A palota jelentése szerint a hercegné áprilisig lesz távol, de még nem jelölt meg semmilyen pontos dátumot a hivatalos visszatérésére.

A figyelmetekbe ajánljuk