Katalin hercegné
Fotó: Getty Images

A palota reagált az őrült teóriákra, amik Katalin állapotáról terjedtek

A palota januárban jelentette be, hogy a walesi hercegné hasi műtéten esett át, és csak húsvét után térhet vissza a munkába. További részleteket azonban nem árultak el, így információk hiányában a közelmúltban elkezdtek terjedni különböző teóriák Katalinnal kapcsolatban. A palota most közleményben próbálta tisztázni a kialakult helyzetet.


Ahogy már írtunk róla, Katalin hercegné egyre jobban érzi magát január 17-ei műtétje után. Azóta már mindhárom gyermekével és férjével is sok időt töltött, a nyilvánosság felé azonban kevés információt szolgáltattak a hercegné állapotáról. Erre azonban nyomós indoka van a walesi párnak.

Ezt is olvasd el! Ez nagyon aranyos! Odaadón ápolják Katalin hercegnét gyermekei

A királyi palotához közelálló forrás szerint:

Katalin méltányolja az érdeklődést, de reméli, hogy a nyilvánosság megérti azt a vágyát, hogy szeretné a lehető legnagyobb normalitást fenntartani gyermekei számára. Valamint arra törekszik, hogy személyes orvosi információi bizalmasak maradjanak.

A palota korábban már közölte, hogy csak akkor adnak nyilvános tájékoztatást, ha jelentős új információkat kell megosztaniuk. Vilmos herceg azon döntése, hogy visszalép nyilvános szerepléseitől, táptalajt adtak a felesége állapotával kapcsolatos teóriáknak.

A közösségi média felhasználói továbbra is megkérdőjelezték mind az egészségi állapotát, mind a tartózkodási helyét, és vad összeesküvés-elméletek születtek Katalinról. A palota több pletykát cáfolt, többek között azt is, hogy kómában feküdt volna a kórházban.

Ez is érdekelhet: Nyomós oka van annak, miért nem olvassa Katalin a róla szóló híreket

Kezdettől fogva nagyon egyértelmű volt, hogy a walesi hercegné húsvét utánig nem mutatkozik a nyilvánosság előtt, és a Kensington-palota csak akkor ad friss híreket, ha valami jelentős dologról van szó

reagált a kacsákra a walesi hercegi pár szóvívője.

Sokaknál azért is lehet furcsa a Katalin műtétje utáni csend, mert – vele ellentétben – III. Károly király rákdiagnózisát egyből felvállalta, és folyamatosan tájékoztatja a publikumot betegségével kapcsolatban, illetve meg is jelenik találkozókon.

A hercegné döntése mögött azonban úgy tűnik, egyszerűen csak az áll, hogy kizárólag férjével és gyermekeivel szeretne foglalkozni addig, amíg teljesen fel nem épül.

A figyelmetekbe ajánljuk