Vilmos és katalin
Getty Images

Nyomós oka van annak, miért nem olvassa Katalin a róla szóló híreket

Hiába az óriási felhajtás, egy belsős informátor szerint Katalin valóban nem olvassa a róla szóló híreket.


Katalin minden bizonnyal a világ legtöbbet emlegetett női között szerepel, gyakorlatilag percenként jelennek meg róla ilyen-olyan hírek, posztok, információk.

A híres emberek rendszeresen azt nyilatkozzák, hogy nem olvassák a róluk szóló híreket, aztán később kiderül, hogy valójában napi szinten követik, mit ír róluk a sajtó. A walesi hercegné esetében azonban más a helyzet.

Ez is érdekelhet: Végigsöpört az interneten Katalin hercegné titka – ezért néz ki minden fotón tökéletesen

A hercegné a belsős információk szerint valóban képes megállni, hogy kövesse a róla szóló híráradatot, ami mostanában kifejezetten nehéz lehet, ugyanis Omid ScobieEndgame című könyve, és A korona befejező évada miatt szinte mindenki róla beszél – írja a Marie Claire UK.

Katalin önfegyelméről egyébként pont az előbb említett kötet szerzője írt, sőt, a szakértő még maga is meglepődött a hercegné hozzáállásával kapcsolatban, aki a saját, illetve a családja nyugalma érdekében kizár minden külső zavaró tényezőt, amit csak lehet.

Gyakran nem hiszem el, amikor egy híresség azt mondja, hogy >> Ó, nem olvasom el, amit rólam írnak<<, vagy >> Nem nézem meg <<, mert tudjuk, különösen újságíróként, hogy mindannyian nézik. De azt hiszem, hogy Katalin tényleg nem olvassa a híreket. (…) És tekintve, hogy egy ilyen különleges és nehéz élethelyzetben van, nem hibáztatom őt, hogy így áll hozzá a dologhoz

– írta Scobie a könyvében.

A szerző továbbá azt is kifejtette, hogy hiába van óriási felhajtás A korona körül, nem tudja elképzelni, hogy különösebben zavarja őt, hogy mi van a sorozatban.

A figyelmetekbe ajánljuk