katalin hercegné
Getty Images

Végigsöpört az interneten Katalin hercegné titka – ezért néz ki minden fotón tökéletesen

Cambridge hercegnéje a világ egyik legjobban figyelt nője, és dacára annak, hogy állandóan fotózzák szinte sosem készült róla előnytelen felvétel.


Gondolkodtál már azon, hogy Katalin a fotóin mindig kifogástalanul néz ki. Kiderült, hogy van egy egyszerű trükk a dologban.

Az eljegyzésuk idején Vilmos gondoskodott arról, hogy a hercegné minden szükséges képzést megkapjon ahhoz, hogy komfortosan érezze magát királyi szerepében. Kiderült, hogy a fotók elkészítésének trükkje éppen ebből a médiaképzésből származik.

Miranda Holder királyi divatszakértő és stylist a közösségi médiában osztotta meg a stílushacket.

A hercegné mindig a földdel párhuzamosan tartja az állát. Nem dönti lefelé, nem dönti felfelé, és ez minden egyes alkalommal hízelgő fotót biztosít. Tehát minden az állon múlik.

@themirandaholder Try it and see! #katemiddleton #katemiddletonstyle #personalstylistonline#fashionover40 ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

Sokan szkeptikusak, miszerint ez csak Katalin szépsége (ami vitathatlan), azonban jó hír, hogy mindenkinél beválik ez az egyszerű praktika.

Lehetsz a világ leggyönyörűbb embere, és mégis borzalmas fotót készítenek rólad, így minden a kamerához való viszonyodon múlik, és azon, hogy hova helyezed az állkapcsodat. Ha túl alacsonyan van, az nem jó, ha pedig túl magasan az sem. Nem akarjuk látni az orrlyukaidat!

– mondja a szakértő.

A figyelmetekbe ajánljuk