Katalin hercegné
Fotó: Getty Images

Belsős információk szerint nem Katalin tehet a Photoshop-botrányról

Nem csitulnak az indulatok Katalin körül. Noha a hercegnének most elsősorban pihenésre lenne szüksége, a bulvársajtó vádaskodásaival is kénytelen foglalkozni. Egy barátja most kiállt mellette.


Kevés témáról cikkeztek idén annyit a világsajtóban, mint Katalin műtétéjéről. Mi is beszámoltunk arról, hogy a walesi hercegné – máig ismeretlen okból – januárban hasi műtéten esett át, a felépülése a tervek szerint a húsvéti időszakig tartott volna. Később aztán kiderült, hogy Katalin állapota a vártnál lassabban javul, ami ugyancsak nagy hullámokat keltett a médiában.

Mindez azonban semmi ahhoz a botrányhoz képest, ami a walesi hercegné anyák napi Instagram-posztja kapcsán alakult ki – kiderült ugyanis, hogy az idilli családi fényképet Photoshop segítségével manipulálták.

Ez is érdekelhet: Ezt az életre szóló tanácsot adta Diána hercegné Vilmosnak

Noha csak némi ártalmatlan retusálásról volt szó, Katalin nem győzött magyarázkodni a közvéleménynek:

Ahogy sok amatőr fotós, úgy én is gyakran kísérletezem a fényképeim szerkesztésével. Szeretnék bocsánatot kérni az esetleges félreértésekért. Remélem, mindenkinek jól telt az anyák napja

– fogalmazott a hercegné egy Twitter-posztban.

Ez persze nem vetett véget a találgatásoknak, egyesek egészen hajmeresztő összeesküvéselmétekkel álltak elő a hercegi pár kapcsán.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Vilmos és Katalin feldúlt a róluk terjedő összeesküvés-elméletek miatt

Katalin egy közeli barátja azonban most kiállt a walesi hercegné mellett – írja a Marie Claire.

Szerinte a Katalin mögött álló stábnak kellene vállalnia a felelősséget a PR-katasztrófáért.

Egy professzionális médiacsapat ugyanis nem engedheti meg magának, hogy egy olyan fotót tegyen közzé, amelyen Katalin nem viseli a jegygyűrűjét – ez utóbbi tény végképp kedvezett az összeesküvés-elméletek terjedésének.

A neve elhallgatását kérő forrás tehát úgy véli, a walesi hercegné egyáltalán nem tehető felelőssé a kialakult helyzetért. Szerinte az is elképzelhető, hogy a hercegi pár a botrány elülése után megválik egy-két alkalmazottjától.

A figyelmetekbe ajánljuk