György, Lajos, Sarolta és Katalin
Fotó: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Ezért nem látogatták meg gyermekei a kórházban lábadozó Katalint

2024-re a brit királyi család rendkívül nehéz évként emlékszik majd vissza: Károly király és Katalin hercegné rákbetegsége sokkolta a világot, Vilmos és 3 gyermekük pedig minden eddiginél embert próbálóbb időszakot élnek meg. A hírek szerint azonban György, Sarolta és Lajos is jól vannak – mindezt úgy, hogy sokáig nem is találkoztak személyesen édesanyjukkal.


Miközben a walesi hercegnét januárban egy londoni magánklinikán lábadozott hasi műtétjét követőn, Vilmos herceget többször is lefotózták, amint épp a kórházba tart feleségéhez.

Sokakat azonban ekkor is az a kérdés foglalkoztatta, hogy a házaspár gyermekei – György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg – vajon miért nem látogatják meg lábadozó anyukájukat. Erre adott nemrég magyarázatot Katie Nicholl királyi szakértő.

Ez is érdekelhet: Így alakult ált Katalin és Sarolta kapcsolata, mióta kiderült, hogy a hercegné rákkal küzd

a walesi hercegi p\u00e1r \u00e9s 3 gyermek\u00fck a 2024-es Trooping the Colour rendezv\u00e9nyen

a walesi hercegi pár és 3 gyermekük a 2024-es Trooping the Colour rendezvényen

Fotó: Getty Images

Információi szerint emögött az állt, hogy Katalin egyszerűen nem akarta, hogy a gyerekei köpenyben, monitorokra és csövekre kötve lássák.

Ehelyett a hercegné rendszeresen videóhívásokat intézett a gyerekekhez, egy barátja így nyilatkozott ennek kapcsán a királyi szakértőnek:

A dolgok teljesen normálisan mentek otthon Katalin kórházi kezelése alatt.

Ezt is olvasd el! Megható levelet tett közzé Katalin hercegné

Vilmos és Katalin ezzel a videóhívásos megoldással akarták biztosítani, hogy a hétköznapok a lehető legzökkenőmentesebben haladjanak a kicsik számára, miközben a hercegné is nyugodt körülmények között tud gyógyulni, idézi a bennfenntest a Marie Claire.

Katain az év eleji kezelések után már családja társaságában lábadozik. Idei első nyilvános szereplésére júniusban került sor, amikor mind az öten részt vettek a Trooping the Colour nevű rendezvényen.

Sokan azt remélik, hogy a július 1-e és 14-e közt zajló wimbledoni nyílt teniszbajnokságon újra feltűnhet a hercegné.

A figyelmetekbe ajánljuk