A királyi család tagjai

Bár azt gondolhatnánk, hogy a Vilmos és Katalin gyermekei különleges bánásmódban részesülnek, ez csak részben igaz: Györgynek, Saroltának és Lajosnak hétköznapjait leginkább a tanulás teszi ki. Sőt, iskolájuk annyira különleges, hogy heti 5 helyett 6 nap nyitva áll a tanulók, így a hercegi pár gyermekei előtt is.


A 10, a 8 és az 5 esztendős gyerekek a windsori otthonukhoz közeli Lambrook School tanulói. Amellett, hogy sűrű a napirendjük, még a szombatjaik is zsúfoltak, hiszen az iskola megköveteli, hogy hétfőtől szombatig órára járjanak.

Ezt is olvasd el! Vilmosék legnagyobb fia, György herceg oroszlánként védelmezi kistestvéreit

A kisebbeknek, a hat- és hétéveseknek ez a rendszer mindig nagyon hosszú, intenzív hetet jelent

– nyilatkozta a The Good Schools Guide felelős szerkesztője.

Melanie Sanderson szerint a gyerekeket nem zavarja a hosszú iskolai hét, már csak azért sem, mert az intézmény számos szórakozási lehetőséget is nyújt a fiatalok számára. A Marie Claire cikke szerint itt hektárnyi mező áll rendelkezésükre, ahol szünetekben szabadon, kedvük szerint mászkálhatnak.

Ez is érdekelhet: Mégis mi a baj a Monopolyval? 6 szigorú szabály, amit a királyi család tagjainak be kell tartania

Az iskola nyulakat, méheket, csirkéket és disznókat is tart, ahova ugyancsak kijárhatnak a diákok. Emellett az intézmény egyéb szolgáltatásai közé tartozik egy úszómedence, egy golfpálya, egy táncstúdió és egy előadó-művészeti stúdió használata is. A tanulóknak lehetőségük van tehát arra, hogy számos készséget elsajátítsanak az iskolapadon kívül.

Vilmos herceg és Katalin hercegné számára azért is volt jó választás tavaly szeptemberben a Lambrook, mert az iskola értékrendje illeszkedik az övékhez.

Biztosan nagyon szerettek volna olyan iskolát választani a három kisgyermeknek, amely nagyon jól illeszkedik a saját családi értékrendjükhöz. És úgy gondolom, hogy a Lambrook nagyon is megfelel a célnak.

– véli Sanderson.

A figyelmetekbe ajánljuk