Így alakult ált Katalin és Sarolta kapcsolata, mióta kiderült, hogy a hercegné rákkal küzd

Így alakult ált Katalin és Sarolta kapcsolata, mióta kiderült, hogy a hercegné rákkal küzd

Az utóbbi időben egészen átalakult a kapcsolatuk.


A walesi hercegné ebben a hónapban tért vissza a királyi életbe: az év első nyilvános szereplését az éves Trooping the Colour ünnepségen tartotta.

A meglepetésszerű megjelenés nagy lépés volt, mivel a 42 éves háromgyermekes anyuka az év eleji rákdiagnózisát követően ideiglenesen visszavonult. Bár sokan örültek a visszatérésnek, Katalin nyomatékosította, hogy még nincs túl a nehezén, de jó úton halad – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Katalin olyan tanácsot adott Saroltának, ami az egész életét befolyásolhatja

Ebben kétségtelenül segített neki a szoros támogatói hálózata, Vilmos herceg és három gyermekük minden erejükkel azon vannak, hogy segítsék a felépülését. Ez különösen igaz Sarolta hercegnőre, hiszen a királyi szakértők a héten éppen arról beszéltek, hogy a kilencéves kislány mennyire óvja az édesanyját.

Sarolta nagyon vigyáz az anyukájára. A védelmező kishercegnő az édesanyja mellett maradt végig a Trooping the Colour rendezvényen is

– magyarázta Ingrid Seward királyi szakértő.

Katalin és Sarolta nagyszerű barátnők, nagyon értékes a kötelékük. Az anya-lánya kapcsolat különösen fontos Katalin számára, mert a saját édesanyjával, Carole Middletonnal is szoros a kapcsolata

– folytatta Seward.

A figyelmetekbe ajánljuk