Sarolta hercegnő
Getty Images

Katalin olyan tanácsot adott Saroltának, ami az egész életét befolyásolhatja

Kiderült, hogy Katalin hercegné igen hatásos módon motiválta Sarolta hercegnőt, aki innentől kezdve minden bizonnyal kétszer akkora erőbedobással fog gyakorolni.


Nem meglepő módon a sajtó és a közösségi média kis túlzással Katalinék minden mozdulatáról beszámol, ez alól pedig egy decemberi koncertlátogatás sem jelentett kivételt.

Sarolta és az édesanyja ugyanis a világhírű kínai zongoraművész, Lang Lang előadásán jártak, akivel a fellépés után váltottak is pár szót – írja a Marie Claire UK.

A zenész később nyilatkozott is a hercegnével való beszélgetésről, és kiderült, hogy nem a legfrissebb vagy legmenőbb zeneművekről, hanem magáról Saroltától beszéltek.

Ez is érdekelhet: Videó! Katalin remek példát mutat a gyerekei számára a karácsonyi szezonban

Saroltáról beszélgettünk. Ő királyi felsége Sarolta zongorajátékáról beszélt, biztos vagyok benne, hogy jó

– mondta Lang Lang.

A művész ezután elmondta, hogy az a megtiszteltetés érte, hogy Katalin konkrétan az ő teljesítményével példálózott a lányának.

Ő Királyi Felsége elmondta, hogy ezt tanácsolta Sarolta hercegnőnek: >> Hé, nézd, ha sokat gyakorolsz, olyan lehetsz, mint ő.<<. Szóval örülök, hogy segíthetek egy kicsit

– folytatta.

Nemrégiben egyébként mi is írtunk Katalin és Sarolta változó kapcsolatáról, egy királyi szakértő pedig kifejtette, hogy a lánynak egyre kevésbé van szüksége az édesanyjára a hivatalos programok során.

Katalin nagyon sokat tett azért, hogy bevonja és tájékoztassa lányát, Saroltát. De Sarolta arckifejezéséből és testbeszédéből ítélve Katalin hamarosan feleslegessé válhat ebben a szerepben, és elkezdhet csak hátradőlni és pihenni a nyilvánosság előtt, mivel úgy tűnik, hogy a lánya az egész királyi család legelhivatottabb tagja (…)

– magyarázta Judi James.


A figyelmetekbe ajánljuk