Sarolta hercegnő
Getty Images

Óriási fordulat következett be Katalin és Sarolta kapcsolatában

Egy királyi szakértő hosszasan elemezte Katalin hercegné és lánya, Sarolta viszonyát, amelyben izgalmas változás volt megfigyelhető.


Sarolta hercegnőt eddig is kifejezetten felelősségteljes és önálló gyerekként jellemezték, sőt, tavaly nyáron először vett részt a testvérei nélkül egy nyilvános rendezvényen, amikor elkísérte szüleit, a Nemzetközösségi Játékokra Birminghambe.

Több bennfentes szerint ez az esemény egyfajta fordulópontot jelentett az ifjú hercegnő és az édesanyja közöttti viszonyban, és ezzel Judi James királyi szakértő is egyetértett – írja a Marie Claire UK.

Ez is érdekelhet: Ez a kép tökéletesen mutatja, milyen jól bánik Sarolta Lajos herceggel

Katalin itt nagyon sokat tett azért, hogy bevonja és tájékoztassa lányát, Saroltát. De Sarolta arckifejezéséből és testbeszédéből ítélve Katalin hamarosan feleslegessé válhat ebben a szerepben, és elkezdhet csak hátradőlni és pihenni a nyilvánosság előtt, mivel úgy tűnik, hogy a lánya az egész királyi család legelhivatottabb tagja (…)

– magyarázta James.

A szakértő ezután hozzátette, hogy az előbbiek azt jelentik, hogy „egyre nagyobb a rokonszenv" az anya és a nyolcéves kislány között.

James továbbá megjegyezte, hogy Sarolta folyamatosan növekvő magabiztossága nagyrészt ennek az eseménynek köszönhető.

A szemkontaktusai most már kevés jelét mutatják a félénkségnek. A mosolya pedig természetesnek és nyugodtnak tűnik, mintha kezdene belejönni a találkozásokba

– tette hozzá a szakértő.


A figyelmetekbe ajánljuk