Megható levelet tett közzé Katalin hercegné
Getty Images

Megható levelet tett közzé Katalin hercegné

Miután hónapokig távol maradt a nyilvánosságtól, felvetődött, hogy Katalin meglepetésszerűen megjelenhet a jövő heti, éves Trooping the Colour ceremónián. A hercegné azonban maga vetett véget a pletykáknak, és egy szívhez szóló levelet tett közzé.


A walesi hercegné levélben kért bocsánatot az Ír Gárdától, amiért annak tiszteletbeli ezredeseként nem tud részt venni a jövő heti ezredesi szemlén – számolt be róla a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: A walesi hercegi párhoz közel álló forrás szerint maga a pokol, amit Katalin és Vilmos átél

2024-ben az ír gárda vezeti a Trooping the Colourt, az uralkodó hivatalos születésnapi katonai parádéját. Katalinnak részt kellett volna vennie a főpróbán, azonban a kezelése miatt a napokban erről lemaradt, így nem vesz részt az ünnepségen.

Továbbra is nagy megtiszteltetés az önök ezredesének lenni, és nagyon sajnálom, hogy nem tudok tisztelegni az idei ezredesi szemlén. Kérem, adják át bocsánatkérésemet az ezrednek, de remélem, hogy hamarosan ismét képviselhetem önöket

– olvasható az Ír Gárdának címzett levelében.

A levelet, amelyet a walesi hercegnő „ezredes” aláírással látott el, az ír gárdisták tapssal fogadták, akik a képaláírásban kifejtették, hogy meghatotta őket Katalin üzenete.

Olvasd el ezt is! Így felelt Károly, miután egy rajongója sok erőt kívánt neki a rákkezeléséhez

A Kensington-palota eddig nem adott ki hivatalos közleményt arra vonatkozóan, hogy Katalin hercegné részt vesz-e az eseményen vagy sem. Károly király azonban megerősítette részvételét.

A figyelmetekbe ajánljuk