harry herceg

Károly nem volt hajlandó találkozni Harryvel, miután fiának lehetetlen követelései voltak

Harry herceg nem fog találkozni Károly királlyal londoni látogatása során, mivel egy királyi szakértő szerint „bizonyos követeléseket” támasztott, amelyeket nem lehetett teljesíteni.


Sussex hercege kedden tért vissza az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen az Invictus Játékokkal kapcsolatos eseményeken. Bár voltak pletykák arról, hogy Harry újra találkozik apjával, egy szóvivő megerősítette, hogy erre végül nem kerül sor – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Agymosás, erőszak, átverés – Harry herceg 6 súlyos állítása Vilmosról

Charlotte Griffiths királyi szakértő szerint Károly hosszú tárgyalásokat követően döntött úgy, hogy nem találkozik a fiával. Azt állította, hogy Harry „bizonyos követeléseket” támasztott azzal kapcsolatban, hogy ki lehet ott a szobában a találkozón és ki nem.

A GB Newsnak nyilatkozva Griffiths azt is felvetette, hogy mások is befolyásolhatták Károly álláspontját a Harryvel való találkozással kapcsolatban.

Vilmosnak lehet, hogy volt elképzelése arról, hogyan kellene ezt a találkozót lebonyolítani, vagy hogy egyáltalán le kellene-e bonyolítani. Illetve tudni lehet, hogy Károly úgy szeret találkozni Harryvel, hogy Kamilla is a szobában van, ami nem mindig népszerű döntés. Harry a felesége nélkül volt, így nehézségekbe ütköztek

– mondta a szakértő.

Olvasd el ezt is! Vilmos besokallt, nem akar Harry „gyerekes kirohanásai" miatt stresszelni

Harry szóvivője pedig megerősítette a hírt, miszerint nem fog találkozni a királlyal:

Sajnos őfelsége programjai miatt erre nem lesz lehetőség. A herceg természetesen megérti apja kötelezettségekkel és különféle egyéb prioritásokkal teli naplóját, és reméli, hogy hamarosan találkozhat vele.

A figyelmetekbe ajánljuk