Julia Roberts mosolyog.

Ezért nem szerepelt romantikus vígjátékokban Julia Roberts az elmúlt 20 évben

Julia Roberts egy nemrégiben készült interjúban elmesélte, hogy az elmúlt két évtizedben miért nem szerepelt romantikus vígjátékokban.


Julia Roberts Oscar-díjas színésznő, aki nem kis részben a Micsoda nő és a Sztárom a párom című romantikus vígjátékoknak köszönhetően vált szupersztárrá, azt mondja, nem önszántából nem forgatott több mint 20 éve romantikus vígjátékokat.

Az emberek néha azt hiszik, hogy az elmúlt időszakban azért nem készítettem romantikus vígjátékot, mert nem akarok romantikus vígjátékokban játszani. Ha olvastam volna valamit, amiről azt gondoltam, hogy olyan szintű írói munka, mint a Sztárom a párom, akkor megcsináltam volna

– mondta Roberts a New York Times Magazine-nak.

Nemrégiben azonban megtalálta azt az egy forgatókönyvet, amely tetszett neki – és mint kiderült, ez Ol Parker Ticket to Paradise című filmje volt, amelyet idén októberben mutatnak be –, Roberts elmondta, hogy volt még egy akadály: meg akarta csinálni a projektet, de csak Hollywood egyik legkeresettebb sztárjával együtt.

Arra gondoltam, hogy „Hát, katasztrófa, mert ez csak akkor működik, ha George Clooney lesz a főszereplő. És lám, George úgy érezte, hogy csak velem működik. Valahogy mindketten képesek voltunk megcsinálni, és elindultunk

– folytatta Roberts.

Arra a kérdésre, hogy még mindig ugyanazt a könnyedséget érezte-e a műfajjal kapcsolatban Roberts ezt válaszolta:

A jó hír az, hogy igen. Szeretek nevetni és viccesnek lenni. Belekerülsz abba az üzemmódba, amikor azok az endorfinok felszabadulnak, amikor okos vagy, és az emberek azt mondják: „Ó!" Aztán ez egy olyan automatikus dologgá válik, amikor mindig a szórakozás megteremtésében gondolkodsz. Öröm ebben a homokozóban játszani. Ez már nagyon régen nem adatott meg.

Forrás: Deadline


A figyelmetekbe ajánljuk