Részlet az Avatar 2-ből.
20th Century Studios

Ezért várt 13 évet James Cameron az Avatar folytatásával

Az Avatar: A víz útja című film világpremierjét kedden tartották a londoni Leicester Square-en, ahol a film sztárjai kivétel nélkül megjelentek.


Kate Winslet 25 éve, a Titanic óta nem dolgozott együtt James Cameron rendezővel, és a színésznő szerint a közös munka egészen elképesztő volt.

Annyira jó abban, hogy összehozza a színészeket, és hagyja, hogy kitaláljanak valamit. Ha valami nem működik, azt mondja: >> Oké, csináljunk valami mást <<

– mondta Winslet a premier előtt.

Ez is érdekelhet: Pandora visszatér! 5 várva várt film, amit decemberben mutatnak be a magyar mozikban

A színésznő hozzátette, hogy „mindenki nagyon nyitott és minden nagyon gördülékeny volt" a forgatás során. 25 év telt el azóta, hogy a Titanic a mozikba került, és visszatekintve az akkori és a mostani tapasztalatokra, Winslet szerint az apaság miatt Cameron „nyugodtabb és lazább" lett.

James Cameron pedig arról beszélt, hogy miért tartott 13 évig elkészíteni az Avatar folytatását.

Először is, néhány évig mélytengeri expedíciókat végeztem. Aztán komolyan belevágtunk az Avatar elkészítésébe, négy forgatókönyvet írtunk – ez is eltartott pár évig. Amit próbálunk tenni, az az, hogy egyfajta előrehaladással próbáljuk végezni az egész folyamatot, hogy néhány év különbséggel dobhassuk be őket a piacra, hogy ha egyszer visszatérünk, akkor maradhassunk is

– mondta Cameron.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk