Különleges hobbijával még pénzt is keres Finn, a kiskutya

Különleges hobbijával még pénzt is keres Finn, a kiskutya

Finn, a zsemleszínű keverék kutyus igazi sztár lett a közösség médiában. A kedves négylábú azonban nem cukiságával hívta magára a figyelmet, hanem különleges hobbijával, ami igazi küldetés számára.


Finn akárcsak minden kis kedvenc rengeteg boltban vásárolt rágójátékkal szórakoztatja magát, azonban ugyanilyen szívesen hasznosít más tárgyakat is erre a célra. Ilyen például a kedvenc üres műanyag palackja – kezdi a The Dodo.

Ez is érdekelhet: 9 gyümölcs, amivel megmérgezhetjük a kutyánkat

Finn azonban nem túl válogatós. Az alumíniumdobozok iránt is érdeklődik. De mivel ezeken éles szélek lehetnek, nem ideális rágójáték. Ezért a gazdája, Stefen, egy konzervdoboz alakú rágójátékot vett neki. S bár az üres üvegek és konzervdobozok játéknak indultak, a kutyus rajongása egy magasabb célt kezdett szolgálni.

Ugyanis a városban tett sétái során Finn elkezdte felkutatni a szemétként eldobott üvegeket és dobozokat. Összegyűjtötte, majd odavitte a gazdájához, hogy őrizze meg.

A kutyus idővel elkezdett takarítani a környéken. Amikor pedig elég üveget és dobozt gyűjtött össze, Finn és Stefen elmentek az újrahasznosító központba, hogy leadják a zsákmányt – ezzel Finn igazi pénzt kezdett keresni.

A kapott nyereséget pedig gazdája általában különféle állatmentő szervezetknek ajánlja fel.


A figyelmetekbe ajánljuk