Sarah Jessica Parker és családja 2009-ben

Egyre több nő dönt úgy, hogy életének későbbi szakaszában válik anyává, nincs ez másképp a hírességek körében sem.


Legyen szó szervezeten kívüli megtermékenyítésről, örökbefogadásról, béranyaságról vagy természetes fogantatásról, az alábbi hírességek mind 40 után lettek anyák.

Ez is érdekelhet: Rangsorolták a legstílusosabb sztárcsemetéket – íme a végeredmény

1. Christina Ricci

A színésznő, akinek egy 7 éves fia is van exférjével, James Heerdegennel, 2021 decemberében, 41 évesen fogadta örökbe kislányát, aki Ricci és férje, Mark Hampton első gyermeke.

Megérkezett a baba, Cleo. Annyira szerelmesek vagyunk belé

− írta Ricci az Instagramon az újszülöttről készült videó mellé.

2. Naomi Campbell

Campbell, minden idők egyik legikonikusabb szupermodellje az Instagramon árulta el, hogy új babája van.

Ez a gyönyörű kis áldott lélek engem választott, hogy az édesanyja legyek. Annyira megtisztelő, hogy az életemben van. Nincs ennél nagyobb szeretet

− írta a most 52 éves modell.

Eva Longoria \u00e9s fia, Santiago

Fotó: Daniel Perez/GC Images/Getty Images

3. Eva Longoria

Longoria 2017 decemberében fedte fel, hogy terhes a fiával. Hat hónappal később a Született feleségek sztárja életet adott kisfiának, Santiagónak. Ő Longoria első gyermeke, bár férjének, Jose Bastonnak van három másik gyermeke előző házasságából.

Santi az életemnek ebben a szakaszában volt hivatott velem lenni. Türelmes vagyok, nem dolgozom annyit − még ha nem is úgy tűnik! Ez a megfelelő idő

− mondta a most 47 éves Longoria a Parents Latina című lapnak 2019-ben.

4. Cameron Diaz

Diaz − aki 2014-ben vonult vissza a színészkedéstől − elárulta, hogy férjével, a Good Charlotte frontemberével, Benji Maddennel kislányt fogadtak örökbe. A baba Raddix állítólag 2019 decemberében született.

Annyira boldogok és hálásak vagyunk, hogy az új évtizedet azzal kezdjük, hogy bejelentjük kislányunk, Raddix Madden születését. Azonnal rabul ejtette a szívünket és teljessé tette a családunkat

− írta a most 50 éves Diaz.

Ha tovább olvasnál: 15 sztárszínész, akikről nem is sejtenéd, milyen profi zenészek

Sandra Bullock \u00e9s fia, Louis

Fotó: Alo Ceballos/FilmMagic/Getty Images

5. Sandra Bullock

Bullock magánéletét gyakran vizsgálják, többek között azt a döntését, hogy 2010-ben örökbe fogadta Louis-t − miközben éppen a Jesse Jamestől való igen nyilvános válása közepén járt.

Nagyon sok időt töltöttünk New Orleansban a Katrina után, és egy nap egyszerűen jött az érzés, hogy ahelyett, hogy egy újabb életet hoznánk a világra, inkább New Orleansban akarjuk megtalálni a gyermekünket

− mondta Bullock 2010-ben a People-nek. 2015-ben a most 58 éves Bullock bejelentette, hogy örökbe fogadott egy másik gyermeket, a lányát, Lailát, aki szintén Louisianából származik.

6. Kristin Davis

A Szex és New York sztárja − akár sorozatbeli karaktere Charlotte − 2011-ben fogadta örökbe lányát, Gemmát, 2018-ban pedig fiát, Wilsont. 2019-ben egy érzelmes Red Table Talk interjúban nyílt meg arról, hogy két fekete gyermek anyukája.

Mivel a gyermekeim afroamerikaiak, úgy érzem, kötelességem hogy minél több hidat építsek. Minden nap azon dolgozom, hogy kitaláljam, hogyan tudnám biztosítani számukra, hogy részei legyenek a fekete közösségnek is

− mondta a most 57 éves Davis.

Rachel Weisz \u00e9s fia, Henry Aronofsky 2013-ban

Fotó: Alo Ceballos/FilmMagic/Getty Images

7. Rachel Weisz

Weisznek és Craignek is vannak gyermekei korábbi kapcsolataiból, de első közös gyermekük 2018 szeptemberében született. Közismerten zárkózottak, de Weisz egy 2018-as New York Times-interjúban elismerte terhességét:

Daniel és én nagyon boldogok vagyunk. Lesz egy kis emberkénk. Alig várjuk, hogy megismerjük őt.

8. Sheryl Crow

Crow 2007-ben jelentette be a weboldalán, hogy örökbe fogadta első gyermekét, Wyatt nevű fiát. A neve Wyatt (az apja után) Steven (a kisöccse és Scooter után). Második fiát, Levit 2010-ben fogadta örökbe. A hírt ismét a weboldalán hozta nyilvánosságra a most 6o éves énekesnő:

Van néhány izgalmas hírem, amit meg kell osztanom veletek. Wyattnek kistestvére van.
Madonna \u00e9s fia, David Banda Mwale Ciccone Ritchie 2014-ben

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

9. Madonna

A most 64 éves Madonnának összesen hat gyereke van. Az énekesnő 1996-ban lett először anya, amikor 38 évesen életet adott Lourdes-nak. Négy évvel később, 42 évesen fogadta örökbe az akkori férjével, Guy Ritchie-vel közös fiát, Roccót.

2006-ban az akkor 48 éves énekesnő örökbe fogadott egy másik fiút, Davidet Malawiból. Három évvel később újabb gyermeket fogadott örökbe Malawiból, lányát, Mercyt. 2017-ben pedig ikreket fogadott örökbe, Estere-t és Stellát, szintén Malawiból.

10. Sarah Jessica Parker

A most 57 éves Parker 2002-ben adott életet első gyermekének, fiának, Jamesnek. Hét évvel később a 44 éves Parker és férje, Matthew Broderick bejelentették, hogy megszülettek ikerlányaik, Marion és Tabitha.

Nagyon nagy döntést hozott, hogy az életünk része legyen, ő egy nagyon tiszteletreméltó ember

− mondta Parker a családja béranyukájáról.

Forrás: Insider


A figyelmetekbe ajánljuk