kim kardashian és north west

Rangsorolták a legstílusosabb sztárcsemetéket – íme a végeredmény

Az új felmérés azt elemezte, hogy mely híres gyerekekre keresnek rá a legtöbbet divat témában.

A királyi rajongók természetesen imádják Sarolta hercegnő elegáns és kifinomult öltözékét. A hétéves kislányt általában aranyos ruhácskákban láthatjuk, amelyek gyakran a királyi család kedvencének számító Ralph Laurentől szereznek be. Így nem is meglepő, hogy a nemrégiben készült felmérés szerint ő a harmadik legstílusosabb celebgyerek.

Az Electric Ride On Cars által készített Celebrity Child Style Report a divattal kapcsolatos Google-kereséseket elemezte. Egészen pontosan az egyes hírességek gyermekeiről írt, divattal kapcsolatos cikkek számát és a publikációk által generált érdeklődést, hogy meghatározza, mely sztárok gyermekeit tartják a legdivatosabbnak.

Sarolta hercegnő

Getty Images

Sarolta hercegnő 26 ezer divathoz kapcsolódó Google-kereséssel a harmadik helyen végzett, míg testvérei, György herceg és Lajos herceg a negyedik, illetve az ötödik helyen futottak be.

De ki szerezte meg az első helyet?

Az eredmény hozta a papírformát, ugyanis North West Kanye West és Kim Kardashian lánya – lett a legstílusosabb sztárcsemete. A felmérés hozzátette, hogy North rendkívül sajátos ízlése a szülei egyedi divatválasztásaiból merít ihletet. A mindössze nyolcéves Northnak pedig már most kiterjedt tervezői táskagyűjteménye van, olyan legendás márkákkal, mint a Louis Vuitton, a Dior és a Birkin.

\u200bNorth West \u00e9s Kim Kardashian

North West és Kim Kardashian

Getty Images

A második helyen Jaden Smith Will Smith és Jada Pinkett Smith fia – végzett, aki eklektikus és extravagáns ízléséről ismert. A 24 éves előadóművészt a Louis Vuitton még 2016-ban egyik kampányához fel is kérte modellnek.

Jaden Smith

Jaden Smith

Getty Images

De a Beckham család két tagja is bekerült az első tízbe: Romeo Beckham a hetedik, húga, Harper pedig a nyolcadik helyen végzett. Romeo nemrég az Yves Saint Laurent egyik legújabb kollekciójának arca volt.

A figyelmetekbe ajánljuk