Leonardo DiCaprio gif
Sir David Attenborough és Jane Goodall neve mindannyiunk számára ismerősen cseng, ha környezetvédelemről, fenntarthatóságról van szó, mivel azonban a klímaváltozás egyre sürgetőbb, és közös ügyünk, számos világsztár is beállt a bolygónk megóvásáért folytatott harcba.

Sting

Sting gif

Giphy

Feleségével 1989-ben létrehozta a Rainforest Foundationt, egy jótékonysági szervezetet az Amazonas esőerdeinek megóvására, amelyen keresztül mintegy 30 millió dollárból 113 ezer négyzetkilométernyi trópusi területet mentettek eddig meg.

Emma Watson

Emma Watson gif

akns-images.eonline.com

Évek óta az etikus és fenntartható divat fontosságára próbálja felhívni a figyelmet olyan kezdeményezések és szervezetek mellé állva, mint például a thredUP online használtruha-oldal, amely ruhadarabok ökológiai lábnyomát értékeli, és segít a felhasználóknak felelősségteljes döntést hozni a vásárlásaik terén.

Matt Damon

Matt Damon gif

wattpad.com

2009 óta vesz részt társalapítóként a Water.org nevű amerikai nonprofit szervezet tevékenységében, amelynek célja, hogy elsősorban afrikai országok vízellátottságát és higiéniai körülményeit javítsa.

Shailene Woodley

Shailene Woodley gifGiphy

Tavaly csatlakozott az American Express és a Parley nevű környezetvédelmi szervezet közös világméretű kampányához, a Back Our Ocean-hez, hogy felhívja az emberek figyelmét a természetes vizeket szennyező műanyag-hulladékok problematikájára.

Leonardo DiCaprio 

Leonardo DiCaprio gif

66.media.tumblr.com

Az Oscar-díjas színész az egyik leghíresebb környezetvédelmi aktivista, aki rengeteget tesz a klímaváltozás ellen. Dollármilliókat adakozik, 2016-ban Özönvíz előtt című dokumentumfilmje nézettségi rekordokat döntött, tavaly pedig létrehozta az Earth Alliance nonprofit környezetvédelmi világszervezetet.


A figyelmetekbe ajánljuk