Gwyneth Paltrow

Drew Barrymore műsorában beszélt Gwyneth Paltrow válásáról, valamint annak körülményeiről.„Nem akartam, hogy a gyerekeim traumatizálódjanak"

– hangsúlyozta a Drew Barrymore showban.

Az Oscar-díjas színésznő a beszélgetés során őszintén mesélt a válás és a nevelés nehézségeiről, és hogy nem mindegyik nap olyan könnyű, mint amilyennek kívülről tűnik. A beszélgetés során kiemelte, hogy gyermekei védelme volt a legfontosabb a válás során, habár minden nehézségtől megóvni őket nem volt könnyű.

Paltrow és ex-férje, Chris Martin 2003-tól 2016-ig alkottak egy párt. Két gyermekük született, a 16 éves Apple és a 14 éves Moses.

„Mindketten a lehető legkevésbé szerettük volna őket sokkolni a helyzettel. Ezért mindketten őket helyeztük előre, ami nehezebb volt, mint ahogy gondoltuk. Vannak napok, hogy egyszerűen csak nem akarsz az a szülő lenni, akitől elváltak. De ha eltökéltétek vagyunk, hogy családi vacsorát tartunk, akkor megtartjuk"

– mondta a színésznő, majd hozzátette, hogy egy-egy mélyebb levegővétel után, a másik szemébe nézve, emlékezve a mosolyokra és ölelésekre újra bízhatsz egy új kapcsolatban.

Gwyneth Paltrow

hu.123rf.com

Annak ellenére, hogy rengeteg elismerést kapott, hogy milyen jól kezelik a helyzetet Martinnal, és a gyerekeik közös nevelését, Paltrow szerint ez inkább olyan, mintha egy parkban sétálnál és beismernéd magadnak, hogy vannak jobb és rosszabb napok.

„Befejezhetsz egy házasságot, de attól még mindig egy család része maradsz. Ez már csak így marad örökre. Időnként nem olyan jók a napok, mint amilyennek tűnnek. Nekünk is vannak jó és kevésbé jó napjaink. De a cél ugyanaz, hogy egy szeretetben egységes napokat éljünk meg, ami a lehető legjobb nekik is"

– tette hozzá.

Paltrow szerint kapcsolata exével jelenleg még jobb is, mint a házasságuk alatt volt – vallotta be a Buzzfeednek.

A figyelmetekbe ajánljuk