madonna

Az énekesnő sok kritikát kapott, amikor új albumához lecserélte a bő, testét takaró ruhákat, de a pop királynője szerint csak azért, mert még mindig egy nagyon szexista korban élünk.


Billie Eilish leginkább testét teljesen eltakaró, túlméretezett ruháival várt többek között ismertté, éppen ezért mindenkit meglepett, amikor új lemezéhez teljesen megváltoztatta az imázsát. Lecserélte a bő ruhákat többet mutató darabokra, ami miatt akadtak sokan, akik nemtetszésüket fejezték ki ezt illetően.

Ugyanakkor az énekesnőnek akad egy legendás pártolója, aki megvédte ezen döntését. Eilish az Elle legújabb számának címlapsztorija, a magazinban pedig maga Madonna mondta el véleményét imázsváltásáról.

Az a baj, hogy még mindig egy nagyon szexista világban élünk, ahol a nők kategóriákba vannak rakva. Vagy szűz vagy, vagy céda. Billie egy nem szexualizált kategóriában kezdte, nem próbálta meg a szexualitását bevetni semmilyen formában, ami az ő döntése volt és Isten áldja érte, hisz végül is még tinédzser volt akkoriban.
A nők prezentálják úgy magukat, ahogyan csak akarják. Ha Billie férfi lenne, senki se írna most erről. Egy férfi megjelenhet öltönyben és nyakkendőben karrierje első három évében, aztán a következő hónapban meg elkezdhet úgy öltözni, mint Prince vagy Mick Jagger, póló nélkül, kihúzott szemekkel, és senkinek nem lenne egy árva szava se hozzá.

(Forrás: Consequence)

A figyelmetekbe ajánljuk