A Vanity Fair negyedik éve már minden születésnapja előtt felteszi neki ugyanazokat a kérdéseket. Érdeme megfigyelni, hogyan változnak a válaszai az évek során.


A Vanity Fair 2016-ban készített egy videós interjút Billie Eilish-sal, aki akkor még csak pár hónapra volt attól, hogy betöltse 15. életévét. Egy évvel később aztán megismételték a felek az interjút ugyanazokkal a kérdésekkel, aztán egy évvel később megint, mostanra pedig hagyománnyá vált. Szóval a napokban megérkezett az idei kiadás, amit pár hónappal a 19. születésnapja előtt készült.

A koncepció egészen experimentális, ugyanis gyakorlatilag a szemünk láttára nő fel egy fiatal popsztár, akinek négy év alatt rengeteget változtak a válaszai ugyanazokra a kérdésekre. Az énekesnő viccesen az ígéri egyébként a videóban, hogy 90 éves koráig meg sem áll, minden évben jön ennek a sorozatnak az újabb kiadása.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk