harry sytles

Harry Styles három parfümmel debütál 2023 őszén

Sok művésztársához hasonlóan, Harry Styles is belekezdett a parfümbiszniszbe. A 29 éves ezekkel az illatokkal kedveskedik a nagyközönségnek.


A zenéje mellett Harry Styles igazi divatikonná vált az évek alatt, de úgy tűnik, hogy nemcsak a ruhákhoz, hanem a parfümökhöz is ért.

Olvasd el ezt is!Kiderült, melyik parfüm a legkelendőbb a világon – Johnny Depp is ezt használja

Styles márkája, a Pleasing a jövő hónapban illatokat dob piacra. A három illat - a Closeness, a Rivulets és a Bright and Hot - az 1850 óta létező francia Robertet természetes parfümöket gyártó céggel együttműködve készült. És bár kevés részletet hoztak nyilvánosságra arról, hogy az üvegcsék pontosan milyen illatokat tartalmaz, Styles rajongói valószínűleg ettől függetlenül gyorsan lecsapnak rájuk – számolt be a Robb Report.

Az új illatok népszerűsítése érdekében a Pleasing lehúzható csíkmintákat mellékel az online megrendelésekhez. Bár a három illat először csak a cég weboldalán keresztül lesz elérhető, a márka reméli, hogy idővel a drogériákba is eljutnak majd.

Ami szükséges lenne, tekintve, hogy e nélkül nehéz lesz kipróbálni az illatokat vásárlás előtt.

Styles 2021 novemberében alapította a Pleasinget, ahol olyan szépségápolási termékeket dobott piacra, mint a különféle körömlakkok és bőrápolási termékek, például szérumok, hidratáló krémek vagy ajakbalzsamok. A márka bővült ruházati cikkekkel és kiegészítőkkel, mielőtt úgy döntött, hogy az illatszerekkel is megpróbálkozik.

Ez is érdekelhet: Öt legendás parfüm, amelynek rendkívül érdekes története van

A múltban Styles más cégekkel is összeállt, hogy a tömegeknek ízelítőt adjon személyes stílusából: tavaly például a Guccival dolgozott együtt egy 70-es évek ihlette kollekción, amelybe a zenész saját játékosságát is belevitte.


A figyelmetekbe ajánljuk