Olivia Wilde: „Miért nincs többé jó szex a filmekben?"

Olivia Wilde: „Miért nincs többé jó szex a filmekben?"

Olivia Wilde néhány kulisszatitkot árult el készülő filmjéről.


A jövőre a mozikba kerülő pszichológiai thrillerben Harry Styles és Florence Pugh egy fiatal házaspárt alakít, akik egy utópisztikus sivatagi közösségben élnek az 1950-es évek Kaliforniájában. Alice-t (akit Pugh alakít) elcsábítja a látszólag tökéletes élet, azonban a felszín alatt "nyugtalanító" titkokat kezd felfedezni.

A Vogue-nak adott új interjújában a rendező, Olivia Wilde azt mondja, hogy a Don't Worry Darling pár kérdés körül forog:

Mit vagy hajlandó feláldozni azért, hogy azt tedd, ami helyes? Ha igazán belegondolsz, hajlandó vagy tönkretenni a téged kiszolgáló rendszert?

De feltehetőleg jó darabig nem látunk többet a produkcióból pár paparazzi fotónál és a 11 másodperces szexi teaseren kívül.

A filmet egyébként olyan thrillerek inspirálták, mint a Végzetes vonzerő és a Tisztességtelen ajánlat.

Ezek a filmek igazán szexik, és mégis nagyon ízlésesek. Folyton azt kérdezem magamtól, hogy: miért nincs már jó szex a filmekben?"

– folytatta Wilde.

A film szexjeleneteiről Wilde elárulta, hogy célja, hogy a „nézők rájöjjenek, milyen ritkán látják a női éhséget, és különösen a női gyönyörnek ezt a fajtáját a nagyvásznon."

A Don't Worry Darling premierje pedig 2022 szeptemberére várható.

A figyelmetekbe ajánljuk