gucci gucci film lady gaga adam driver al pacino

Aldo Gucci lánya, Patricia Gucci élesen bírálta Al Pacinót és a film készítőit.Bombaként robbant a hír, hogy Ridley Scott filmet készít a hírhedt Gucci-gyilkosságról House of Gucci címmel, amiben Adam Driver és Lady Gaga fogja alakítani a főszereplő házaspárt. A film Gay Forden The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour, And Greed című könyv adaptációja lesz, amely arról szól, hogy a Gaga által alakított Patrizia Reggiani hogyan tervelte ki férje, a Driver által alakított Maurizio Gucci megölését.

A film hírének azonban nem mindenki örült. Patricia Gucci, a világhírű divatház alapítójának, Aldo Gucci lányának nem igazán tetszik, hogy a filmben imádott édesapját Al Pacino fogja alakítani. Úgy véli, hogy egy olyan színész, aki leghíresebb szerepeiben maffiózókat és drogdílereket játszott ezzel megbélyegezve Olaszországot, az nem méltó a szerepre. Emellett pedig kifejezetten zavarja az is, hogy apját egy alacsony, túlsúlyos, pitiáner bűnözőként állítják be, holott Aldo Gucci egy kifejezetten magas, kék szemű, elegáns úriember volt.

És, ha még ez nem lenne elég. Az 58 éves Patricia Gucci elmondása alapján a film cselekménye egy olyan szerző könyvén alapul, aki egyszer sem találkozott személyesen az apjával.
Hozzátette, hogy ezen kívül számtalanszor felajánlották neki, hogy a családjáról írt 2016-os könyvét szívesen megfilmesítenék, de mindet elutasította, ugyanis félt, hogy eltorzítanák a valóságot.

A figyelmetekbe ajánljuk