billie eilish, billie eilish szőkén

Billie Eilish beintett a bő ruháknak: teljesen más arcát láthatjuk a Vogue címlapján

A fiatal énekesnő szexi fűzőkre cserélte le bő nadrágját és kapucnis pulcsiját.


A brit Vogue címlapján pózol a 19 éves Billie Eilish, a fotósorozat pedig rendkívül szokatlan, legalábbis tőle.

Sokan nem ehhez a Billie-hez vannak hozzászokva. Hiszen eddig nem volt rá jellemző a kifejezetten nőies megjelenés, az pedig, hogy szexi, egyenesen vérlázító! Persze ez csak vicc. Az énekesnő valóban remek formában van és nem csak ruhatára új, hanem a frizurája is. Ugyanis az ikonikus neonzöld-fekete tincseit platina szőkére festette – számolt be róla a CNN.

A fotózás létrejötte ebben a formában pedig hatalmas előre lépés Eilish számára, aki jó pár interjújában elmondta már, hogy a teste jelképezi a legmélyebb és leggonoszabb bizonytalanságát. Ez volt depressziójának kiindulópontja, amikor fiatalabb volt és ez vezetett ahhoz, hogy inkább a bő ruhákat kezdte preferálni.


„Az, hogy megmutatod a tested és a bőrödet - vagy nem - nem vehet el tőled semmilyen tiszteletet"

– mondta.

Eilish dögösebb fotóinak publikálása alig néhány nappal azután történt, hogy megjelentette legújabb kislemezét, a Your Power-t, amely nyílt levél azokhoz az emberekhez, akik kihasználják a másikat, de mint kiderült, leginkább a férfiaknak szánta.

Valamint hozzátette, hogy azért, mert a nők mutatósabban öltözködnek, az nem jogosítja fel a férfiakat arra, hogy erőszakosabbak legyenek:

„Azt várod, hogy egy srác ne fogdosson meg, ha ilyen ruhában vagy? Erre nekem az a válaszom: komolyan, ennyire gyenge vagy? Nem bírod magad tartani? Ugyan már!"


Billie Eilish, új albuma a Happier Than Ever július 30-án jelenik meg.

A figyelmetekbe ajánljuk