Harry és Meghan.
Getty Images

Az egyik legnagyobb szövetségesük is magára hagyta Harryéket?

Meghan Markle egyik barátja, Oprah Winfrey volt az első személy, aki interjút készített a párral a királyi családból való távozásukat követően.


2021-ben Harry és Meghan Oprahnak adott interjúja világszerte óriási felháborodást váltott ki, mivel rendkívül kényes és bensőséges információkat osztottak meg a királyi családról.

Köztudott, hogy Winfrey kifejezetten jó viszonyt ápol Sussexékkel, most azonban egyesek azzal „vádolják”, hogy eltávolodott a pártól.

Ez is érdekelhet: Királyi bosszú? Egy szakértő szerint Károly büntetésből lakoltatta ki Harryéket

A CBS-en Gayle Kinggel folytatott beszélgetése során Opraht arról kérdezték, hogy a pár tervez-e visszatérni az Egyesült Királyságba Károly király májusi koronázására.

Ön szerint el kellene menniük vagy sem? Van valami, amit szeretne kommentálni?

Oprah pedig így válaszolt a kérdésre:

Szerintem azt kell tenniük, amit a legjobbnak éreznek maguk és a családjuk számára. Én is ezt gondolom. Ez a lényeg. Mit érzel, mi a helyes számodra? Nem kérdezték meg a véleményemet.

Néhány néző a közösségi médiában egyetértett Oprah-val, az egyikük pedig ezt írta:

Egyetértek. A nap végén, akár azt akarjuk, hogy menjenek, akár nem mennek a koronázásra, ez végső soron az ő döntésük, nem a miénk. Bármilyen döntést is hoznak, támogatni fogom őket.

Mások azonban furcsa módon azt állították, hogy Winfrey „elhatárolódik" a párostól, és magukra hagyja őket ebben a nehéz időszakban.

A hónap elején kiderült, hogy Harry és Meghan meghívást kapott az uralkodó május 6-i koronázására – de Sussexék még nem erősítették meg, hogy részt vesznek-e a ceremónián.

Forrás: Marie Claire UK

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk