Károly és Harry.
Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Királyi bosszú? Egy szakértő szerint Károly büntetésből lakoltatta ki Harryéket

Károly király „egy csapásra megbüntette" Harry herceget és András herceget is – állította egy amerikai szakértő.


Christopher Andersen, aki a The King: The Life of Charles III című könyvében azt írta, hogy a sussexi herceg és hercegné kilakoltatása a Frogmore Cottage-ból, valamint a York hercegnek a Royal Lodge elhagyására való felkérése az uralkodó „takarékossági" lépése volt, amellyel egyúttal „megbüntette" Harryt és András herceget.

Alig néhány hete Harry és Meghan szóvivője megerősítette, hogy a király arra kérte a párt, hogy hagyják el brit rezidenciájukat.

A hírek szerint ezután Sussexék egykori otthonát, a Frogmore Cottage-ot ajánlották fel Andrásnak, aki állítólag nagyon nem akar elköltözni, mivel jobban szereti a 30 szobás windsori kastélyát, ahol 2004 óta él.

Ez is érdekelhet: Egy bennfentes elárulta, hogy Harry részt vesz-e a koronázáson

Harry és Meghan kilakoltatása állítólag január 11-én kezdődött – egy nappal azután, hogy a herceg Tartalék című memoárja megjelent.

Andersen szerint azonban a kilakoltatás mögött sokkal jelentősebb okok állnak:

A Sussexek kirúgása a Frogmore Cottage-ból nem pusztán a bosszú volt azért, amit Harry a Tartalékban írt Kamilláról, hanem egy költségcsökkentő lépés is volt. A királynak egy csapásra sikerült úgy tűnnie, mintha takarékoskodna, miközben egyszerre büntette meg Harryt és Andrást is – ez egy királyi hármas.

Sussex hercegét és hercegnéjét állítólag „megdöbbentette" a király döntése, két másik, meg nem nevezett magas rangú királyi családtag pedig a királyi életrajzíró, Omid Scobie szerint értetlenül állt az eset előtt.

Scobie azt állította, hogy a párnak azt mondták, hogy az ingatlanra „valaki másnak" van szüksége.

A hónap elején kiderült, hogy Harry és Meghan meghívást kapott az uralkodó május 6-i koronázására – de Sussexék még nem erősítették meg, hogy részt vesznek-e a ceremónián.

Forrás: Mirror

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk