Harry herceg.
Getty Images

Egy bennfentes elárulta, hogy Harry részt vesz-e a koronázáson

Egy, a királyi családot jól ismerő egykori komornyik szerint Harry nagy valószínűséggel egyedül vesz részt Károly májusi koronázásán.


A történelmi eseményre május 6-án, szombaton kerül sor, és a királyi család várhatóan számos eseményen vesz majd részt a hosszú hétvégén.

Bár Harry herceg és Meghan Markle megerősítették, hogy e-mailben megkapták a meghívót, nyilvánosan nem jelentették be, hogy visszatérnek-e az Egyesült Királyságba a király koronázására.

Amikor az év elején a terveiről kérdezték, a sussexi herceg egy interjúban azt mondta, hogy „sok minden történhet mostantól addig", és hozzátette, hogy „az ajtó mindig nyitva áll... a labda az ő térfelükön van".

Ez is érdekelhet: Harry életének egyik legkínosabb pillanatát is bemutatják A korona új évadában

A királyi család egyik barátja azt állította, hogy a párnak hideg fogadtatásra kell majd számítania a családtagok részéről, de Vilmos „minden körülmények között udvarias lesz".

Sokak szerint Sussexék nem jelennek majd meg a ceremónián, ám egy bennfentes azonban most azt sugallja, hogy Harry részt vehet apja koronázásán – méghozzá egyedül.

A brit királyi ház egykori alkalmazottja és a néhai Diána hercegné komornyikja, Paul Burrell a Mirrornak így nyilatkozott:

Valószínűleg hihetetlenül kellemetlen lesz számukra, ha részt vesznek, különösen Meghannak. Felkészültek arra, hogy szembenézzenek ezzel? Nem hiszem, hogy Meghan elég bátor vagy erős lenne ahhoz, hogy ott legyen, hiszen a szemébe kellene néznie annak a családnak, amelyet a busz alá lökött. De szerintem Harry egyedül jöhet, és Meghan valószínűleg már megmondta neki, hogy nem lesz képes mellette lenni, ha mégis részt vesz a ceremónián.

Sussexék egyelőre még nem erősítették meg, hogy részt vesznek-e, illetve, hogy Harry a felesége nélkül lesz-e jelen a koronázáson. A pár szóvivőjének friss közleménye így szól:

Megerősíthetem, hogy a herceg nemrég kapott e-mailt Őfelsége hivatalától a koronázással kapcsolatban. Azonnali döntést arról, hogy a herceg és a hercegné részt vesznek-e a koronázáson, egyelőre nem fogunk nyilvánosságra hozni.

Forrás: Marie Claire UK

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk